NIEUWE FLYER DONGEN GEEFT KORTING - MEI + JUNI 2020

Dongen Geeft Korting Mei Juni 20
PDF – 916.0 KB 27 downloads

De nieuwe flyer DONGEN geeft Korting voor MEI en JUNI 2020 wordt dit weekend verspreid en valt weer in alle brievenbussen van Dongen, Dongen-Vaart, Klein Dongen en 's Gravenmoer. Met leuke acties en aanbiedingen speciaal zoals u van ons gewend bent.

't Smaakhuys komt weer met het bekende Dongens kippetje en in juni met de heerlijke hamburgers. Als de kappers weer mogen werken is Kapsalon Fashion 4 Hair een aanrader met euro 5,- knipvoordeel. En wat te denken van een gratis fietsverzekering bij aankoop van een nieuwe fiets. RB fietsen weet hier wel raad mee. Het kan allemaal deze maand. Bij aanschaf van een screen weer gratis montage bij Severijns zonwering. Fantastisch om de felle zon buiten te houden.  Bakkerij Hira geeft een krentenbol weg en Pieter Pooyé heeft heerlijke visbami en visnoedels voor u samengesteld. Heerlijk. Heeft u nog tips voor nieuwe acties? We horen graag uw reacties en bevindingen! Knip uit die bonnen en maak er gebruik van. Downloaden gaat natuurlijk ook. Ga naar de knop Download flyer in de bovenbalk. Veel plezier gewenst.

 

 

 

nieuws

Dongen Geeft Korting Maart April 20 Lr
PDF – 1.3 MB 38 downloads

NIEUWE FLYER DONGEN GEEFT KORTING MAART-APRIL 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

Dongen Geeft Korting Jan Feb 20 Lr
PDF – 1.4 MB 38 downloads

NIEUWE FLYER DONGEN GEEFT KORTING - JANUARI + FEBRUARI 2020

 

De nieuwe flyer DONGEN geeft Korting voor JANUARI + FEBRUARI is op dit moment verspreid en valt weer in alle brievenbussen van Dongen, Dongen-Vaart, Klein Dongen en 's Gravenmoer. u LEEST HET GOED, VOORTAAN IS DE FLYER 2 MAANDEN GELDIG. Met leuke acties en aanbiedingen, speciaal zoals u van ons gewend bent.

't Smaakhuys komt weer met DE LEKKERE GEHAKTBALLEN IN JANUARI EN DE GEMARINEERDE KIPFILET IN FEBRUARI! Linberg voorziet uw ski en board van een gladde waxbeurt. RB Fietsen heeft weer de grote winterbeurt in de aanbieding en de montage is gratis bij Severijns zonwering als u een rolluik(en) aanschaft! Het kan allemaal deze maand. Fantastisch om de koude en de boeven buiten te houden. Bij DEVECI BEAUTY & HAIR ontvangt u nu Euro 5,00 korting op alle behandelingen, behalve wenkbrauwen. ! Wie wil dat nou niet! Bakkerij Hira heeft deze maand de broden in de aanbieding. 2+1 gratis. Dat lusten wij wel. Ook deze maand ontvangt u bij Titambire 21% korting op leuke cadeaus uit Zimbabwe. Pieter Pooyé begint de maand goed met een heerlijke Franse Ovenschotel voor slechts Euro 10,00. Heeft u nog tips voor nieuwe acties? We horen graag uw reacties en bevindingen! Knip uit die bonnen en maak er gebruik van. Downloaden gaat natuurlijk ook. Ga naar de knop Download flyer in de bovenbalk. Veel plezier gewenst.

 

 

 

Dongen Geeft Korting Dec 19 Lr
PDF – 1.4 MB 44 downloads

NIEUWE FLYER DONGEN GEEFT KORTING - DECEMBER     2 0 1 9

 

De nieuwe flyer DONGEN geeft Korting voor DECEMBER is op dit moment verspreid en valt weer in alle brievenbussen van Dongen, Dongen-Vaart, Klein Dongen en 's Gravenmoer. Met leuke acties en aanbiedingen  in deze feestmaand, speciaal zoals u van ons gewend bent.

't Smaakhuys komt weer met een lekker ribstuk. Inktweg laat u pijnloos permanent ontharen en Linberg toont nu de mooiste wintersportcollectie van Brabant. RB Fietsen heeft weer de grote winterbeurt in de aanbieding en de montage is gratis bij Severijns zonwering als u een rolluik(en) aanschaft! Het kan allemaal deze maand. Fantastisch om de koude en de boeven buiten te houden. Bij Barendsen ontvangt u bij aankoop van een nieuwe Miele wasmachine Excellene € 100,- cashback! Wie wil dat nou niet! Bakkerij Hira heeft deze maaand heerlijke borstplaat in de aanbieding. Dat lusten wij wel. Ook deze maand ontvangt u bij Titambire 21% korting op leuke cadeaus uit Zimbabwe. Natuurlijk komt BonBons enzo met de hulstblaadjes deze decembermaand en ook de oliebollenkraam naast de Aldi heeft weer een kraam vol met lekkers voor u. En 4 oliebollen halen = 3 betalen! Heeft u nog tips voor nieuwe acties? We horen graag uw reacties en bevindingen! Knip uit die bonnen en maak er gebruik van. Downloaden gaat natuurlijk ook. Ga naar de knop Download flyer in de bovenbalk. Veel plezier gewenst.

 

 

 

Dongen Geeft Korting Nov 19 Lr
PDF – 1.3 MB 47 downloads

NIEUWE FLYER DONGEN GEEFT KORTING - N O V E M B E R     2 0 1 9

 

De nieuwe flyer DONGEN geeft Korting voor NOVEMBER wordt op dit moment verspreid en valt weer in alle brievenbussen van Dongen, Dongen-Vaart, Klein Dongen en 's Gravenmoer. Met leuke acties en aanbiedingen speciaal zoals u van ons gewend bent.

't Smaakhuys komt weer met Verse wordt en zorgt ervoor dat bij inlevering van iedere bon er euro 0,50 gaat naar de actie Eet met je Hart! Een mooi initiatief. Inktweg zorgt ervoor dat u er jonger uit gaat zien. En wat te denken van een ACCU voordeel van euro 200,- bij aanschaf van een middenmotor GIANT E-Bike bij RB Fietsen? Het kan allemaal deze maand. Bij aanschaf van een rolluik gratis montage bij Severijns zonwering. Fantastisch om de koude en de boeven buiten te houden. Bij  Atelier Belle weer de bekende Horloge batterijen vervanging voor slechts euro 2,50 per stuk! Wie wil dat nou niet! Bakkerij Hira geeft op alles 10% korting en Pieter Pooyé heeft een ovenheerlijke OOSTERSE WOKSCHOTEL voor u samengesteld. Heerlijk. Ook deze maand ontvangt u bij Parkethuis De Keizer weer 21% btw korting op alle onderhoudsproducten. Bijzondere schilderijen en fantastische sterren vindt u nu heel aantrekkelijk bij Inktweg Kunst. Bekijk de gehele collectie en profiteer van 30% korting. Heeft u nog tips voor nieuwe acties? We horen graag uw reacties en bevindingen! Knip uit die bonnen en maak er gebruik van. Downloaden gaat natuurlijk ook. Ga naar de knop Download flyer in de bovenbalk. Veel plezier gewenst.

 

 

 

Dongen Geeft Korting Okt 19 Lr
PDF – 1.1 MB 60 downloads

maandag, 30 september 2019 

NIEUWE FLYER DONGEN GEEFT KORTING - O K T O B E R    2 0 1 9

 

De nieuwe flyer DONGEN geeft Korting voor OKTOBER wordt op dit moment verspreid en valt weer in alle brievenbussen van Dongen, Dongen-Vaart, Klein Dongen en 's Gravenmoer. Met leuke acties en aanbiedingen speciaal zoals u van ons gewend bent.

't Smaakhuys komt weer met HACHEE VLEES. Past goed bij deze herfstmaand. Inktweg zorgt ervoor dat uw kalknagels verdwijnen als sneeuw voor de zon. En wat te denken van 25% Korting op alle werkzaamheden bij RB Fietsen. Het kan allemaal deze maand. Bij aanschaf van een rolluik gratis montage bij Severijns zonwering. Fantastisch om de koude en de boeven buiten te houden. Bij  kapsalon Kajela weer 5 euro korting op een behandeling naar keuze. Wie wil dat nou niet! Bakkerij Hira heeft de friakndelbroodjes in de aanbieding. Nieuw deze maand zijn Cryo 21. Wilt u af van vetcellen op plaatsen waar u ze niet weg krijgt, dan is dit echt de oplossing bij Marianne Verharen. En wat te denken over Bazaaronline. Kijk op hun site en wij weten zeker dat u in de woonmaand met een mooie verfraaiing voor uw huis komt! We horen graag uw reacties en bevindingen! Knip uit die bonnen en maak er gebruik van. Downloaden gaat natuurlijk ook. Ga naar de knop Download flyer in de bovenbalk. Veel plezier gewenst.

 

Dongen Geeft Korting Sep 19
PDF – 1.2 MB 50 downloads

maandag, 2 september 2019 

NIEUWE FLYER DONGEN GEEFT KORTING - SEPTEMBER 2 0 1 9

 

De nieuwe flyer DONGEN geeft Korting voor september wordt op dit moment verspreid en valt weer in alle brievenbussen van Dongen, Dongen-Vaart, Klein Dongen en 's Gravenmoer. Met leuke acties en aanbiedingen speciaal zoals u van ons gewend bent.

't Smaakhuys komt weer met zijn OVERHEERLIJKE gehaktballen. Inktweg heeft weer aandacht voor witte tanden.  En wat te denken van een servicepakket tot wel euro 165,- bij aankoop van een nieuwe fiets? Bij RB Fietsen in te leveren. Het kan allemaal deze maanden. Bij aanschaf van een terrasoverkapping gratis een heater bij Severijns zonwering. Fantastisch voor de koudere avonden. Ga dat zien!  Bij Outsiders mode krijgt u nu 20% korting. Natuurlijk heeft Pieter Pooyé weer de heerlijke pangarol met aardappelgratin. Om te smullen! Nieuw zijn kapsalon SaNoah met 5 euro knipvoordeel en bakkerij Hira die 15% korting geeft op AL UW AANKOPEN! We horen graag uw reacties en bevindingen! Knip uit die bonnen en maak er gebruik van. Downloaden gaat natuurlijk ook. Ga naar de knop Download flyer in de bovenbalk. Veel plezier gewenst.

 

 

 

Dongen Geeft Korting Juli 19
PDF – 1.2 MB 61 downloads

maandag, 1 juli 2019 

NIEUWE FLYER DONGEN GEEFT KORTING - juli en augustus 2 0 1 9

 

De nieuwe flyer DONGEN geeft Korting voor de zomermaanden juli en augustus wordt op dit moment verspreid en valt weer in alle brievenbussen van Dongen, Dongen-Vaart, Klein Dongen en 's Gravenmoer. Leuke acties en aanbiedingen speciaal zoals u van ons gewend bent, maar nu 2 maanden GELDIG!

't Smaakhuys komt weer met zijn OVERHEERLIJKE bbq WORSTEN . Inktweg heeft weer AANDACHT VOOR PERMANENT ONTHAREN.  En wat te denken van een BINNEN- EN BUITENBAND die zeer lekbestendig is? Bij RB Fietsen in te leveren. Het kan allemaal deze maanden. Bij aanschaf van een hor gratis montage bij Severijns zonwering. Fantastisch tegen de vervelende insecten. Ga dat zien!  En wilt u kunst aan de muur dankt ontdekt u bij Inktweg Kunst hele bijzondere schilderijen. Titambire heeft de leukste beelden en beeldjes uit Zimbabwe en ook een mooie beeldentuin. Ga dat zien! Bij de GSM SHOP DONGEN krijgt u nu 20% KORTING op ALLE iPhone schermreparaties! We horen graag uw reacties en bevindingen! Knip uit die bonnen en maak er gebruik van. Downloaden gaat natuurlijk ook. Ga naar de knop Download flyer in de bovenbalk. Veel plezier gewenst.

 

 

 

Dongen Geeft Korting Juni 19
PDF – 5.1 MB 69 downloads

maandag 3 juni2019

NIEUWE FLYER DONGEN GEEFT KORTING - juni 2 0 1 9

 

Komende woensdag zal de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting voor de maand juni weer in alle brievenbussen van Dongen, Dongen-Vaart, Klein Dongen en 's Gravenmoer vallen. Leuke acties en aanbiedingen speciaal zoals u van ons gewend bent.

't Smaakhuys komt weer met zijn lekkere gemarineerde kipfilets in de aanbieding. Inktweg heeft weer een bijzondere tatoeage aanbieding voor u gemaakt.    En wat te denken van een GIANT fiets, inclusief gratis accu-upgrade twv Euro 100,-? Het kan allemaal deze maand. Bij aanschaf van een hor gratis montage bij Severijns zonwering. Heerlijk tegen de vervelende insecten. Ga dat zien!  En wilt u kunst aan de muur dankt ontdekt u bij Inktweg Kunst hele bijzondere schilderijen. Titambire heeft de leukste beelden en beeldjes uit Zimbabwe en ook een mooie beeldentuin. Ga dat zien! Ook deze maand bij Outsiders Fashion Euro 5,00 korting + een waardebon van Euro 5,00.  Plugro Dongen is verhuisd naar Linberg in Molenschot. Dus halen die gratis tennisballen. En wat denkt u van de nieuwe Herenkapsalon van Barber Galip? Wij gaan daar zeker even ons haar laten knippen volgens de laatste mode met Euro 5,00 korting.  We horen graag uw reacties en bevindingen! Knip uit die bonnen en maak er gebruik van. Downloaden gaat natuurlijk ook. Ga naar de knop Download flyer in de bovenbalk. Veel plezier gewenst.

 

 

Dongen_Geeft_Korting_Mei19
PDF – 5.6 MB 73 downloads

maandag 29 april 2019

NIEUWE FLYER DONGEN GEEFT KORTING - MEI 2 0 1 9

 

Afgelopen weekend is de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting voor de maand mei weer in alle brievenbussen van Dongen, Dongen-Vaart, Klein Dongen en 's Gravenmoer vallen. Leuke acties en aanbiedingen speciaal zoals u van ons gewend bent.

't Smaakhuys komt weer met zijn lekkere Hamburgers in de aanbieding. Pieter Pooyé heeft weer de lekkerste visbami en visnoedels voor u gemaakt.    En wat te denken van euro 300,- voordeel bij de aankoop van een GIANT fiets, inclusief gratis accu-upgrade en gratis luxe fietstas? Het kan allemaal deze maand. Bij aanschaf van screens gratis montage bij Severijns zonwering. Heerlijk tegen de warme dagen. Ga dat zien!  En wilt u wittere tanden, dan is de actie met tandenbleken bij Inktweg een leuke optie. Atelier Belle komt weer met de batterijen actie nu bij aankoop van een Hirsch horlogeband.  Titambire heeft de leukste beelden en beeldjes uit Zimbabwe en ook een mooie beeldentuin. Ga dat zien! Ook deze maand bij Toko Nazar de Nasi Rames in de aanbieding; mmmmm. Plugro Dongen is verhuisd naar Linberg in Molenschot. Dus halen die gratis tennisballen. En wat denkt u van het Dongens uurtje bij Dongens Genieten? Wij gaan daar zeker even lunchen deze maand. Voor de sportievelingen biedt Fit by Jef nu het zomer-abonnement 3 + 1 Gratis! We horen graag uw reacties en bevindingen! Knip uit die bonnen en maak er gebruik van. Downloaden gaat natuurlijk ook. Ga naar de knop Download flyer in de bovenbalk. Veel plezier gewenst.

 

 

 

 

 

Dongen_Geeft_Korting_April19
PDF – 1.4 MB 72 downloads

dinsdag 2 april 2019

NIEUWE FLYER DONGEN GEEFT KORTING - april 2 0 1 9

 

In het weekend van 30/31 maart is de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting weer in alle brievenbussen van Dongen, Dongen-Vaart, Klein Dongen en 's Gravenmoer vallen. Leuke acties en aanbiedingen speciaal zoals u van ons gewend bent.

't Smaakhuys komt weer met zijn beroemde Dongens Kippetje. Natuurlijk komt BonBons enzo in de paasmaand met de lekkerste volle paaseitjes in de aanbieding. Het kan allemaal deze maand. 20% korting op cartridges maken printen nu nog voordeliger. En wat te denken van euro 200,- voordeel bij de aankoop van een GIANT fiets. Populair zijn ook de gratis heaters van Severijns zonwering, die u ontvangt bij aanschaf van een terrasoverkapping. Heerlijk voor de frisse avonden. Ga dat zien!  En wilt u er juist jonger uitzien, dan is de huidverjongings peeling bij Inktweg de juiste methode. We horen graag uw reacties en bevindingen! Knip uit die bonnen en maak er gebruik van. Downloaden gaat natuurlijk ook. Ga naar de knop Download flyer in de bovenbalk. Veel plezier gewenst.

 

 

 

Dongen_Geeft_Korting_Mrt19
PDF – 1.3 MB 222 downloads

woensdag 6 maart 2019

NIEUWE FLYER DONGEN GEEFT KORTING - MAART 2 0 1 9

 

In het Carnavalsweekend van 2, 3 en 4 maart is de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting weer in alle brievenbussen van Dongen, Dongen-Vaart, Klein Dongen en 's Gravenmoer vallen. Natuurlijk met leuke acties en aanbiedingen speciaal zoals u van ons gewend bent.

Maart is gehakt maand, dus heeft slagerij 't Smaakhuys weer de actie met Ben's gekruid gehakt. Inktweg komt weer met de actie  Kalknagels verwijderen. Nu voor slechts € 30,- per voet. Voor een nieuwe fiets moet u bij RB Fietsen zijn; het voordeel loopt op tot € 200,-. En als u toch van plan bent een terrasoverkapping aan te schaffen, dan doet Severijns Zonwering er een GRATIS Heater bij! Voor de mooiste merken moet u bij Linberg Molenschot zijn en wat denkt u van Second Life  Inktcartridges. Nu extra voordeling met 20% korting bij Moviestore Dongen. Het kan allemaal deze maand. We horen graag uw reacties en bevindingen! Knip uit die bonnen en maak er gebruik van. Downloaden gaat natuurlijk ook. Ga naar de knop Download flyer in de bovenbalk. Veel plezier en een fijne kerst gewenst.

 

 

Dongen_Geeft_Korting_Feb19
PDF – 1.9 MB 102 downloads

vrijdag 25 januari 2019

NIEUWE FLYER DONGEN GEEFT KORTING - FEBRUARI   2 0 1 9

 

In het weekend van 2 en 3 februari zal de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting weer in alle brievenbussen van Dongen, Dongen-Vaart, Klein Dongen en 's Gravenmoer vallen. Leuke acties en aanbiedingen speciaal zoals u van ons gewend bent.

Lekkere halskarbonaden en heerlijke Boomschors chocolade in melk en puur! Het kan allemaal deze maand. Gratis overgordijnenrails inclusief montage bij aankoop van nieuwe overgordijnen  bij Berg & Berg Haarbosch, gratis montage bij aanschaf van een rolluik, 21% btw korting op alle onderhoudsproducten voor uw vloer, of geef uw fiets een nieuwe binnen- en buitenband! Tandenbleken wordt voordelig bij Inktweg, 3 personen komen, maar 2 personen betalen.  Bij Linberg voordelig nog uw ski of snowboard laten waxen. Februari is nu Kunstmaand bij Inktweg kunst met kortingen van 35%. Ga dat zien!  We horen graag uw reacties en bevindingen! Knip uit die bonnen en maak er gebruik van. Downloaden gaat natuurlijk ook. Ga naar de knop Download flyer in de bovenbalk. Veel plezier en een fijne kerst gewenst.

 

Dongen_Geeft_Korting_Jan19
PDF – 1.8 MB 101 downloads

maandag 7 januari 2019

NIEUWE FLYER DONGEN GEEFT KORTING - JANUARI 2 0 1 9

ALLEREERST DE BESTE WENSEN VOOR 2019!!!

Afgelopen weekend is de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting weer in alle brievenbussen van Dongen, Dongen-Vaart, Klein Dongen en 's Gravenmoer gevallen. Leuke acties en aanbiedingen speciaal voor de EERSTE MAAND VAN HET NIEUWE JAAR>

Lekkere Dongense gehaktballen, heerlijke bonbons of kibbeling en viswraps?  Het kan allemaal deze maand. 2e artikel raamdecoratie voor 50% bij Berg & Berg Haarbosch, gratis montage bij aanschaf van een rolluik, 21% btw korting op alle onderhoudsproducten voor uw vloer, enter de Noxroom of geef uw fiets een grote beurt. ? IPL/SHR Ontharen nu voordelig bij Inktweg, goedkoop uitgroei verven bij Deveci en meteen met korting shoppen bij Razzmatazz. We horen graag uw reacties en bevindingen! Knip uit die bonnen en maak er gebruik van. Downloaden gaat natuurlijk ook. Ga naar de knop Download flyer in de bovenbalk. Veel plezier en een fijne kerst gewenst.

 

 

Dongen_Geeft_Korting_Dec18
PDF – 1.3 MB 90 downloads

vrijdag 3 december 2018

NIEUWE FLYER DONGEN GEEFT KORTING - december 2 0 1 8

Afgelopen weekend is de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting weer in alle brievenbussen van Dongen, Dongen-Vaart, Klein Dongen en 's Gravenmoer gevallen. Leuke acties en aanbiedingen speciaal voor de decembermaand!

Lekker ribstuk bij 't Smaakhuys, oliebollen bij de Kraam naast de Aldi, hulstblaadjes chocolade bij BonBons enzo, of een goedkoop drankje bij een belegdbroodje bij 't Smoske. Het kan allemaal deze maand. 2e artikel raamdecoratie voor 50% bij Berg & Berg Haarbosch, gratis montage bij aanschaf van een rolluik, Amsterdam Acrylic Brush XL bij Peeters verf en wonen? Ga een verjongingskuur aan bij Inktweg, goedkoop naar de thuiskapster Jannekes Hair Creations en natuurlijk de kerstboom. Haal deze voordelig bij 't Fazantje en krijg er nog gratis een lekkere Hokkaido Pompoen bij. Nieuw in Dongen is NOX ROOM. Met de bon kunt u voordelig de Escaperoom ontdekken inclusief een gratis drankje! We horen graag uw reacties en bevindingen! Knip uit die bonnen en maak er gebruik van. Downloaden gaat natuurlijk ook. Ga naar de knop Download flyer in de bovenbalk. Veel plezier en een fijne kerst gewenst.

 

 

 

Dongen_Geeft_Korting_Nov18
PDF – 1.7 MB 88 downloads

vrijdag 2 november 2018

NIEUWE FLYER DONGEN GEEFT KORTING - november 2 0 1 8

komend weekend zal de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting weer in alle brievenbussen van Dongen, Dongen-Vaart, Klein Dongen en 's Gravenmoer gevallen. 

Heerlijk verse worst, Zeeuws vispotje of speculaaskoekjes + roomboter assortiment koekjes liggen op u te wachten. Maar ook voordelig permanent ontharen, open haardhout of een gratis montage bij de aanschaf van een rolluik is niet mis. Loop uw fiets stroef, dan kunt u bij RB Fietsen terecht voor een grote winterbeurt van uw E-Bike of gewone fiets. Bijzonder zijn de PowerView aangestuurde producten van Luxaflex met nu een Gratis Hub t.w.v. Euro 229,- bij Berg & Berg Haarbosch. Test nu ook de gezondheid van je ogen met de EasyScan bij Gert de Pee optiek. Het kan allemaal met de bon.  Downloaden gaat natuurlijk ook. Ga naar de knop Download flyer in de bovenbalk. Veel plezier en genot gewenst.

 

 

 

Dongen_Geeft_Korting_Okt18
PDF – 1.1 MB 93 downloads

Dinsdag, 2 oktober 2018

 

Afgelopen weekend is de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting oktober 2018 weer in alle brievenbussen van Dongen, Dongen-Vaart, Klein Dongen en 's Gravenmoer gevallen. Waar gaat u dit keer voor?

Hachee vlees of koffie met gebak? Kalknagels laten verwijderen of batterijen vervangen? Gemengd openhaarden hout of korting op het hele assortiment van New Care?  Prachtige beelden en beeldjes uit Zimbabwe vindt u natuurlijk bij Titambire. Het is nu de tijd om voordelig onderhoudsproducten aan te schaffen voor uw houten vloer! Nieuw op de bon is Bakkerij 't Smoske uit Dongen. Nu koffie en thee met gebakje naar keuze voor slechts Euro 2,50! De komende 2 maanden volgen nog meer mooie acties. Let daar op!

Het kan allemaal met de bon.  Downloaden gaat natuurlijk ook. Ga naar de knop Download flyer in de bovenbalk. Veel plezier en genot gewenst.

 

 

 

 

 

Dongen_Geeft_Korting_Sep18
PDF – 1.3 MB 92 downloads

Maandag 3 september 2018

NIEUWE FLYER DONGEN GEEFT KORTING - September 2 0 1 8

Afgelopen weekend is de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting weer in alle brievenbussen van Dongen, Dongen-Vaart, Klein Dongen en 's Gravenmoer gevallen. 

Heerlijk gehaktballen of goedgevulde visloempia's liggen op u te wachten. Maar ook voordelig tandenbleken, open haardhout of een gratis heater bij een terrasoverkapping is niet mis. Schilderen uw hobby, dan bij Peeters een gratis tube Titaanwit. Of gaat u voor de 5 euro knipkorting bij Kajela? Het kan allemaal. Is uw fietsband toe aan vervanging, dan kunt u bij RB Fietsen de buitenband, inclusief binnenband voordeling aankopen. September is de laatste maand om heel voordelig lingerie, badmode of nachtmode te scoren bij Pure Bodyfashion. Eind van de maand gaat de winkel echt sluiten.  Prachtige beelden en beeldjes uit Zimbabwe vindt u natuurlijk bij Titambire. Het kan allemaal met de bon.  Downloaden gaat natuurlijk ook. Ga naar de knop Download flyer in de bovenbalk. Veel plezier en genot gewenst.

 

 

 

 

Klik hier om een tekst te typen.

Dongen_Geeft_Korting_Juli18_versie 2
PDF – 988.6 KB 99 downloads

NIEUWE FLYER DONGEN GEEFT KORTING - Juli-Augustus 2 0 1 8

Afgelopen weekend is de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting weer in alle brievenbussen van Dongen, Dongen-Vaart, Klein Dongen en 's Gravenmoer gevallen. Omdat de vakantie binnenkort gaan beginnen is deze flyer maar liefst 2 maanden geldig. In juli en augustus kunt u dus heerlijk profiteren van de leuke acties en aanbiedingen.

Wat te denken aan HEERLIJKE BONBONS , GEBAKKEN GARNALEN OF GEMARINNERDE KIPFILET? Wilt u voor de zomer nog permanent onthaard worden, ga dan naar Inktweg. Het is nu tijd voor een verwenning van uw handen en voeten bij LaNails. Pak mee die gratis montage van Horren bij Severijns.  En wat te denken van 10,00 korting op de gehele modecollectie bij Pure bodyfashion? Prachtige beelden en beeldjes uit Zimbabwe vindt u bij Titambire. Het kan allemaal met de bon.  Downloaden gaat natuurlijk ook. Ga naar de knop Download flyer in de bovenbalk. Veel plezier en genot gewenst.

 

 

 

 

Dongen_Geeft_Korting_Juni18
PDF – 1.5 MB 97 downloads

Maandag, 4 juni 2018


NIEUWE FLYER DONGEN GEEFT KORTING - JUNI 2 0 1 8
Van 2 t/m 5 juni zal de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting weer in alle brievenbussen van Dongen, Dongen-Vaart, Klein Dongen en 's Gravenmoer vallen.

Waar gaat u deze keer voor?
BBQ-worstjes van 't Smaakhuys?  Zeeuws vispotje bij Pieter Pooyé? Begin het campingseizoen goed en pak mee die gratis aluminium drinkfles bij Linberg. 3 Halen = 2 Betalen actie bij Pure Bodyfashion, of de gratis drinkfles bij Linberg? 15% Korting op een gebruikte E-bike of fiets? Haal nu de juiste gehoorbescherming voor tijdens het festivalseizoen. En wat te denken van GRATIS montage bij aanschaf van een hor van Severijns? Kwekerij Zeelenberg heeft een mooie schaal Fuchsia's van eigen kweek voor slechts Euro 6,95! Mooi is de nieuwe make-up lijn bij Lot Care. De Moviestore Dongen heeft voordelige cartridges, Peeters verf en wonen geeft korting op gordijnen en 't Winkeltje in 's Gravenmoer heeft voluit OPRUIMING. De 2 + 1 gratis slips bij Pure Bodyfashion doen het altijd goed. En wilt u eindelijk eens af van die lelijke tatoeage, dan kunt u deze bij Inktweg voordelig laten laseren! Het kan allemaal met de bon. Downloaden gaat natuurlijk ook. Ga naar de knop Download flyer in de bovenbalk. Veel plezier en genot gewenst.

 

 

Dongen_Geeft_Korting_Mei18
PDF – 1.5 MB 100 downloads

Dinsdag, 1 mei  2018


NIEUWE FLYER DONGEN GEEFT KORTING - MEI 2 0 1 8
Woensdag en donderdag 2 en 3 mei zal de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting weer in alle brievenbussen van Dongen, Dongen-Vaart, Klein Dongen en 's Gravenmoer vallen.

Waar gaat u deze keer voor?
Verse hamburgers van 't Smaakhuys?  Zeeuws vispotje bij Pieter Pooyé? Begin het campingseizoen goed en pak mee die gratis aluminium drinkfles bij Linberg. 3 Halen = 2 Betalen actie bij Pure Bodyfashion. Kalknagels verdwijnen als sneeuw in de zon. 15% Korting op een gebruikte E-bike of fiets? Haal nu voordelig een setje pasfoto's bij Expert Dongen. En wat te denken van GRATIS montage bij aanschaf van een screen van Severijns? Kwekerij Zeelenberg heeft 5 wintervaste planten van eigen kweek voor slechts Euro 10,00! Mooi is de gratis schoenborstel-set bij schoenmakerij Henry Smans. Nieuw op de flyer zijn de Hondentrimsalon Dare to Shine en de Moviestore Dongen. Asperges, ze zijn er weer. Dus snel naar Van Beek Asperges voor de GRATIS soepasperges! Het kan allemaal met de bon. Downloaden gaat natuurlijk ook. Ga naar de knop Download flyer in de bovenbalk. Veel plezier en genot gewenst.

 

 

 

 

Dongen_Geeft_Korting_April18
PDF – 2.1 MB 111 downloads

Goede vrijdag, 30 maart  2018


NIEUWE FLYER DONGEN GEEFT KORTING - APRIL2 0 1 8
KOMEND weekend NA DE PASEN (7-8 april) zal de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting weer in alle brievenbussen van Dongen, Dongen-Vaart, Klein Dongen en 's Gravenmoer vallen.

Waar gaat u deze keer voor?
Dongens kippetje van 't Smaakhuys?  Wilt u  eindelijk eens voordelig naar de kapper, ga dan naar Haarstudio Astrella in Dongen! Begin het campingseizoen goed en pak mee die gratis aluminium drinkfles bij Linberg. Korting op alle damesbadmode bij Pure Bodyfashion. Schoonheidssalon Dacar heeft eenheerlijke seizoensbehandeling voor u samengesteld.  Natuurlijk kan uw fiets niet zonder een goede accessoires, nu 50% korting bij Profile Raijmond Dolphijn.  Haal de 50% korting op pasfoto's bij RPQ. En wat te denken van GRATIS montage bij aanschaf van een screen van Severijns? Kwekerij Zeelenberg is ook weer open met mooie vaste planten van eigen kweek! Voor elk schilderwerk haalt u natuurlijk de super ontvetter van MARC bij Peeters met korting. Nieuw is de kunst bij Inktweg-Kunst in Dongen. Asperges, ze zijn er weer. Dus snel naar Van Beek Asperges voor de GRATIS soepasperges! Het kan allemaal met de bon. Downloaden gaat natuurlijk ook. Ga naar de knop Download flyer in de bovenbalk. Veel plezier en genot gewenst.

 

 

donderdag, 1 maart 2018


NIEUWE FLYER DONGEN GEEFT KORTING - MAART 2 0 1 8
KOMEND weekend zal de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting weer in alle brievenbussen van Dongen, Dongen-Vaart, Klein Dongen en 's Gravenmoer vallen.

Waar gaat u deze keer voor?
Bens gehakt van 't Smaakhuys?  Wilt u  eindelijk eens af van die gele tanden, ga dan naar Inktweg.nl in Dongen! Begin het campingseizoen goed en pak mee die gratis aluminium drinkfles bij Linberg. Korting op Schiesser Heren bij Pure Bodyfashion. Esthegandce Beautycare heeft haar salon grondig verbouwd, dus reden voor een feestje: 10 lessen in de warmte afslankcabine of een voorjaarsbehandeling voor het gezicht! Natuurlijk kan uw fiets niet zonder een goede winterbeurt van RB fietsen. Haal de 50% korting op pasfoto's bij RPQ. En wat te denken van een GRATIS HEATER bij aanschaf van een terrasoverkapping van Severijns?  Natuurlijk weer de overheerlijke paaseitjes scoort u bij Bonbons enzo. Het kan allemaal met de bon. Downloaden gaat natuurlijk ook. Ga naar de knop Download flyer in de bovenbalk. Veel plezier en genot gewenst.

 

 

 

Dongen_Geeft_Korting_Mrt18_lr
PDF – 1.4 MB 95 downloads

donderdag, 1 maart 2018


NIEUWE website DONGEN GEEFT KORTING is binnenkort te vinden op:

www.geeftkorting.nl


We houden u hier op de hoogte van het tijdstip van de lancering!

 

 

 

Dongen_Geeft_Korting_Feb18
PDF – 1.5 MB 87 downloads

donderdag, 1 februari 2018


NIEUWE FLYER DONGEN GEEFT KORTING - FEBRUARI 2 0 1 8
KOMEND weekend zal de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting weer in alle brievenbussen van Dongen, Dongen-Vaart, Klein Dongen en 's Gravenmoer gevallen. Ruimschoots voor de CARNAVAL!

Waar gaat u deze keer voor?
Heerlijke hals-karbonade van 't Smaakhuys?  Wilt u  eindelijk eens af van die lelijke tatoeage, ga dan naar Inktweg.nl in Dongen! Laat nog even snel uw ski's of snowboard waxen, of pak mee die korting op Aktie BH's mee bij Pure Bodyfashion. Lot Care uit De Moer bestaat 3 jaar, dus reden voor een feestje: 3 behandelingen voor de prijs van 2!Natuurlijk kan uw fiets niet zonder een goede winterbeurt van RB fietsen. Haal de 20% korting op kamerhoge gordijnstof bij Peeters Verf en Wonen. En wat te denken van een GRATIS HEATER bij aanschaf van een terrasoverkapping van Severijns?  Het kan allemaal met de bon. Downloaden gaat natuurlijk ook. Ga naar de knop Download flyer in de bovenbalk. Veel plezier en genot gewenst.


--------------------------------#####################################_______________________________________***************

 

Dongen_Geeft_Korting_Jan18
PDF – 1.5 MB 90 downloads

maandag, 8 januari 2018


NIEUWE FLYER DONGEN GEEFT KORTING - JANUARI 2 0 1 8
Afgelopen weekend is de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting weer in alle brievenbussen van Dongen, Dongen-Vaart, Klein Dongen en 's Gravenmoer gevallen. Vanwege het oud-en-nieuw weekend een weekje later.

Natuurlijk kunt u ook dit jaar weer lekker gaan shoppen met hoge kortingen en andere acties.
Wat denkt u van heerlijke chocoladebollen, Dongense gehaktballen, kibbeling en haringen, of heerlijke bonbons? Wilt u  eindelijk eens af van uw kalknagels, ga dan naar Inktweg.nl in Dongen! Het is nu tijd voor het onderhoud van uw ski's of snowboard, of pak mee die  euro 5,- extra korting bij Pure Bodyfashion. Natuurlijk in deze januari maand een ontspannen DUO-behandeling voor de prijs van één! Haal de betere binnenverf bij Peeters Verf en Wonen met 20% korting. Het kan allemaal met de bon. Downloaden gaat natuurlijk ook. Ga naar de knop Download flyer in de bovenbalk. Veel plezier en genot gewenst.


--------------------------------#####################################_______________________________________***************

Dongen_Geeft_Korting_Dec17_lr
PDF – 1.7 MB 78 downloads

Vrijdag, 1 december 2017 


NIEUWE FLYER DONGEN GEEFT KORTING - DECEMBER 2 0 1 7
Komend weekend zal de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting weer in alle brievenbussen van Dongen, Dongen-Vaart, Klein Dongen en 's Gravenmoer gevallen. De hele FEESTMAAND december KUNT U HIERVAN WEER PROFITEREN!
Voor deze maand hebben we voor u vers geperst sap, eerlijke entrecote, mini loempia's, croissants, of heerlijke chocolade hulstblaadjes? Wilt u deze winter eindelijk eens wittere tanden, ga dan naar Inktweg.nl in Dongen! Het is nu tijd voor het onderhoud van uw ski's of snowboard, pak mee die  20% korting op een geur naar keuze, of ontvang een surprise cadeau bij Pure Bodyfashion. Natuurlijk in deze decembermaand weer de Oliebollen (3 + 1 gratis) en de prachtige kerstbomen bij Royal Hedge Garden Centre. Het kan allemaal met de bon. Downloaden gaat natuurlijk ook. Ga naar de knop Download flyer in de bovenbalk. Veel plezier en genot gewenst.


--------------------------------#####################################_______________________________________***************

 

 

 

Dongen_Geeft_Korting_Nov17
PDF – 1.7 MB 98 downloads

woensdag, 1 november 2017

NIEUWE FLYER DONGEN GEEFT KORTING - NOVEMBER 2 0 1 7

Afgelopen weekend is de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting weer in alle brievenbussen van Dongen, Dongen-Vaart, Klein Dongen en 's Gravenmoer gevallen. DE HELE MAAND november KUNT U HIERVAN WEER PROFITEREN!

Voor de NOVEMBERMAAND hebben we voor u vers geperst sap, gebakken garnalen, verse worst, Zeeuws vispotje, of heerlijke chocolade pietjes? Wilt u deze winter eindelijk eens af van die lelijke kalknagels, ga dan naar Inktweg.nl in Dongen! Het is nu tijd voor het onderhoud van uw ski's of snowboard, pak mee die 50% korting op pasfoto's en de korting op een binnen- en buiten band, of incasseer die 20% korting op een geur naar keuze. Ga voor de bio energetische gezichtsbehandeling naar De Moer, of vervang eindelijk de batterijen van uw horloge.  En wat te denken van 7,50 korting op alle luxe lingerie bij Pure Bodyfashion? De Multi Turkse Supermarkt bestaat nu 2 jaar en geeft croissants weg met aardbei, chocolade of vanille vulling.  50% korting op uw 2e vouwgordijn is ook zeker de moeite waard. Het kan allemaal met de bon.  Downloaden gaat natuurlijk ook. Ga naar de knop Download flyer in de bovenbalk. Veel plezier en genot gewenst.

 

 

--------------------------------#####################################_______________________________________***************

 

 

Dongen_Geeft_Korting_Okt17
PDF – 1.3 MB 87 downloads

maandag, 2 oktober 2017

NIEUWE FLYER DONGEN GEEFT KORTING - OKTOBER 2 0 1 7

Afgelopen weekend is de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting weer in alle brievenbussen van Dongen, Dongen-Vaart, Klein Dongen en 's Gravenmoer gevallen. DE HELE MAAND OKTOBER KUNT U HIERVAN WEER PROFITEREN!

Voor de herfstmaand hebben we voor u vers geperst sap, Chinese thee, hachee vlees, loempia's, of heerlijke eikenbladchocolade? Wilt u dit najaar eindelijk eens af van die lelijke tatoeage, ga dan naar Inktweg.nl in Dongen! Het is nu tijd voor de aanschaf van een rolluik, pak mee die gratis montage van een kastenwand bij B.T. Systems of ga voor de gratis behangspatel bij Peeters verf en wonen.  En wat te denken van 5,00 korting op de Christiano Ronaldo CR7 boxershorts bij Pure bodyfashion? Nieuw op de bon zijn B.T. Systems en de Natuurwinkel van Annemiek.  Gaat u voor de voordelige pedicurebehandeling, 10% korting op de reparatie van schoenen, een gratis handzender, of 5,00 korting op een behandeling naar keuze bij kapsalon & nagelstudio Kajela?  Het kan allemaal met de bon.  Downloaden gaat natuurlijk ook. Ga naar de knop Download flyer in de bovenbalk. Veel plezier en genot gewenst.

 

 

--------------------------------#####################################_______________________________________***************

 

 

Dongen_Geeft_Korting_Sep17
PDF – 1.2 MB 92 downloads

woensdag, 5 september 2017

NIEUWE FLYER DONGEN GEEFT KORTING - SEPTEMBER 2 0 1 7

Afgelopen weekend is de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting weer in alle brievenbussen van Dongen, Dongen-Vaart, Klein Dongen en 's Gravenmoer gevallen. DE HELE MAAND SEPTEMBER KUNT U HIERVAN WEER PROFITEREN!

Wat te denken aan verse appelflappen, gehaktballen, visloempia's, of heerlijke boomschors chocolade? Wilt u dit najaar extra witte tanden, , ga dan naar Inktweg.nl in Dongen! Het is nu tijd voor onbeperkt sporten, pak mee die gratis tube Amsterdam Acryl bij Peeters verf of de gratis montage van Horren bij Severijns.  En wat te denken van 7,50 korting op de basis bh's bij Pure bodyfashion? Nieuw op de bon zijnJ E Pedicure, Inktweg, EcoDoor en de GSM-Shop in Dongen.  Gaat u voor de voordelige pedicurebehandeling, de gratis handzender of de korting op de GSM hoesjes?  Het kan allemaal met de bon.  Downloaden gaat natuurlijk ook. Ga naar de knop Download flyer in de bovenbalk. Veel plezier en genot gewenst.

--------------------------------#####################################_______________________________________***************

 

 

 

 

dinsdag, 4 juli 2017

NIEUWE FLYER DONGEN GEEFT KORTING - Juli-Augustus 2 0 1 7

Afgelopen weekend is de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting weer in alle brievenbussen van Dongen, Dongen-Vaart, Klein Dongen en 's Gravenmoer gevallen. Omdat de vakantie binnenkort gaan beginnen is deze flyer maar liefst 2 maanden geldig. In juli en augustus kunt u dus heerlijk profiteren van de leuke acties en aanbiedingen.

Wat te denken aan verse chocoladebollen, BBQ worsten, Kipsaté, of heerlijke bonbons ? Wilt u voor de zomer nog een lekkere gezichtsbehandeling, ga dan naar Babor Beauty Spa in Dongen! Het is nu tijd voor mooie zomerbloeiers, of fuchsia's van Kwekerij Zeelenberg, pak mee die gratis kwaliteitskwast bij Peeters verf of de gratis montage van Horren bij Severijns.  En wat te denken van 7,50 korting op de dameszomercollectie bij Pure bodyfashion? Nieuw op de bon zijn RB Fietsen, 't Winkeltje en Jouw Feestwinkel in Dongen.  Gaat u voor de 10 helium ballonnen, de Sale opruiming of voor de 25% korting op alle werkzaamheden op uw fiets?Het kan allemaal met de bon.  Downloaden gaat natuurlijk ook. Ga naar de knop Download flyer in de bovenbalk. Veel plezier en genot gewenst.

--------------------------------#####################################_______________________________________***************

Dongen_Geeft_Korting_Juni17_lr
PDF – 1.5 MB 103 downloads

maandag, 29 mei 2017

NIEUWE FLYER DONGEN GEEFT KORTING - JUNI 2 0 1 7

Afgelopen weekend is de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting weer in alle brievenbussen van Dongen, Dongen-Vaart, Klein Dongen en 's Gravenmoer gevallen. 

Voor de maand juni heeft deze flyer weer leuke acties en aanbiedingen voor u in petto. Verse chocoladebollen, Smaakburger, chocolade Rozen, Verse Pizza's, of een gratis komkommer? Wilt u voor de zomer nog een lekkere gezichtsbehandeling, ga dan naar Lot Care in De Moer! Het is nu tijd voor mooie zomerbloeiers van Kwekerij Zeelenberg, pak mee die 25% korting op de super ontvetter bij Peeters verf of de gratis aluminium drinkfles bij Linberg. En wat te denken van een Shortama als Vaderdag cadeau? Nu de zon steeds meer gaat schijnen is de aanschaf van zonnebrand een must; nu met 25 % korting bij DA Ingrid. Heeft u al onderdak voor uw hond en kat tijdens uw vakantie? Fetch N go weet daar wel raad mee. Gert de Pee komt nu met de gratis EasyScan, maak er gebruik van! Nieuw is de Barbershop Dongen. De Oldskool kapper komt nu met een wel heel aantrekkelijk aanbod: wassen + knippen voor slechts 13,00 euro. Het kan allemaal met de bon.  Downloaden gaat natuurlijk ook. Ga naar de knop Download flyer in de bovenbalk. Veel plezier en genot gewenst.

--------------------------------#####################################_______________________________________***************

Dongen_Geeft_Korting_Mei17
PDF – 1.8 MB 97 downloads

maandag, 1 mei2017

NIEUWE FLYER DONGEN GEEFT KORTING - MEI 2 0 1 7

Afgelopen weekend is de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting weer in alle brievenbussen van Dongen, Dongen-Vaart, Klein Dongen en 's Gravenmoer gevallen. 

Ga er maar eens lekker voor zitten, want de flyer voor mei heeft weer leuke verrassingen voor u in petto. Verse chocoladebollen, Dongens kippetje, chocolade Anemonen, gebakken garnalen of een Zeeuws vispotje? Wilt u voor de zomer nog wat strakker in uw lijf zitten, ga dan naar Fit by Jef! Het is nu tijd voor mooie hangfuchsia's van Kwekerij Zeelenberg, of pak mee dieextra liter Sikkens Primer bij Peeters verf of de gratis aluminium drinkfles bij Linberg. En wat te denken van voordelige korting op alle 3-delige Cup BH's? Nu de zon steeds meer gaat schijnen is de aanschaf van een screen met GRATIS montage geen overbodige luxe. Het kan allemaal met de bon.  Downloaden gaat natuurlijk ook. Ga naar de knop Download flyer in de bovenbalk. Veel plezier en genot gewenst.

--------------------------------#####################################_______________________________________***************

maandag, 3 april 2017

NIEUWE FLYER DONGEN GEEFT KORTING - APRIL  2 0 1 7

Afgelopen weekend is de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting weer in alle brievenbussen van Dongen, Dongen-Vaart, Klein Dongen en 's Gravenmoer gevallen. 

Het is lente, dus prachtige voorjaarsaanbiedingen!  Verse appelflappen, Lenterolletjes, chocolade margrietjes,  of een gemixt Snackpack? DENK op tijd aan  het vervangen van uw zolen, plant uw tuin lekker voordelig met nieuwe planten van Kwekerij Zeelenberg, of pak mee die Super Ontvetter  bij Peeters verf of de spiergel bij DA Ingrid. Koop in voor het nieuwe campingseizoen en ontvang een gratis aluminium drinkfles. En wat te denken van voordelige korting op uw badkleding? Atelier Belle bestaat 1 jaar! Een uitgesproken moment om al uw reparaties op uw zilveren en gouden sieraden voordelig te laten uitvoeren. Het kan allemaal met de bon.  Downloaden gaat natuurlijk ook. Ga naar de knop Download flyer in de bovenbalk. Veel plezier en genot gewenst.

maandag, 6 maart 2017

NIEUWE FLYER DONGEN GEEFT KORTING - m a a r t  2 0 1 7

Afgelopen weekend is de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting weer in alle brievenbussen van Dongen, Dongen-Vaart, Klein Dongen en 's Gravenmoer gevallen. 

Waar gaat u deze keer voor? Verse appelflappen, Ben's gekruid gehakt, heerlijke paaseitjes, Franse ovenschotel of lekkere loempia's? DENK op tijd aan  nieuwe pasfoto's, of geef je fiets een winterbeurt. Laat nu uw ski's en board op tijd waxen pak die 50% korting bij van den Assum optiek op merkmonturen. En wat te denken van voordelige Bodywear van RJ, korting op gordijnen of een gezichtsbehandeling? Verwarm u met een gratis heater en boek die gratis proef rijles voor uw kind!!! En de lente kan natuurlijk niet beter beginnen met Violen! Het kan allemaal met de bon.  Downloaden gaat natuurlijk ook. Ga naar de knop Download flyer in de bovenbalk. Veel plezier en genot gewenst.

 

woensdag, 1 februari  2017

NIEUWE FLYER DONGEN GEEFT KORTING - f e b r u a r i  2 0 1 7

Afgelopen weekend is de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting weer in alle brievenbussen van Dongen, Dongen-Vaart, Klein Dongen en 's Gravenmoer gevallen. We hebben leuke reacties gekregen uit de nieuw verspreide gebieden. "Kunnen wij eindelijk  ook profiteren van de kortingen in Dongen.

Waar gaat u deze keer voor? Verse chocoladebollen, Dongense gehaktballen, heerlijke nougatineblaadjes? DENK aan  gemengd openhaardhout, of haal toch maar even voordelig de hoest- en keelpastilles. Laat nu uw ski's en board op tijd waxen pak die 50% korting bij van den Assum optiek op merkmonturen. En wat te denken van voordelige nachtmode, korting op gordijnen of prachtige beelden? Verwarm u met een gratis heater en boek die gratis proef rijles voor uw kind!!! Het kan allemaal met de bon.  Downloaden gaat natuurlijk ook. Ga naar de knop Download flyer in de bovenbalk. Veel plezier en genot gewenst.

 

 

 

 

dinsdag, 3 januari  2017

NIEUWE FLYER DONGEN GEEFT KORTING - j a n u a r i  2 0 1 7

Afgelopen weekend is weer de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting in alle brievenbussen van Dongen gevallen. Maar nieuw dit jaar is dat ook de inwoners van Dongense Vaart/Klein Dongen maar ook 's Gravenmoer voortaan elke maand de flyer ontvangen! We kregen iedere keer te horen "wij doen ook allemaal boodschappen in DONGEN en willen ook graag profiteren van de kortingen.

Waar gaat u deze keer voor? Verse chocoladebollen, een lekker ribstuk, heerlijke bonbons, visloempia's, of witte, tarwe of volkoren busbroden? DENK aan schrobbare muurverf, gemengd openhaardhout, of laat uw kunstgebit gratis reinigen. Laat nu uw ski's en board op tijd waxen pak die 20% korting bij de HUBO, of shop met Euro 5,- extra korting uw kleding of lingerie bij elkaar. En wat te denken van de super ontspannen Winterbehandeling met gratis handpakking? Het kan allemaal met de bon.  Downloaden gaat natuurlijk ook. Ga naar de knop Download flyer in de bovenbalk. Veel plezier en genot gewenst.

..................................................############.....................................................

maandag, 28 november  2016

NIEUWE FLYER DONGEN GEEFT KORTING - december 2016

Afgelopen weekend is weer de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting in alle brievenbussen van Dongen gevallen. Leuk in deze feestmaand om weer lekker te profiteren van alle aanbiedingen.

Waar gaat u deze keer voor? Lekkere oliebollen, verse appelflappen, heerlijke hulstblaadjes, verse worst, mini loempia's, of gebakken garnalen? DENK aan het waterdicht maken van uw schoenen, laat uw sieraden polijsten, of laat uw kunstgebit gratis reinigen. Een tweede paar brilglazen cadeau, Amsterdam Acrylverf naar keuze, een lekkere fles wijn cadeau, of toch maar korting op uw kapsel? Schaf nu een rolluik aan, of laat uw KERSTBOOM gratis thuisbezorgen. Het kan allemaal met de bon.  Downloaden gaat natuurlijk ook. Ga naar de knop Download flyer in de bovenbalk. Veel plezier en genot gewenst.

..................................................############.....................................................

woensdag, 2 november  2016

NIEUWE FLYER DONGEN GEEFT KORTING - november 2016

Afgelopen weekend is weer de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting in alle brievenbussen van Dongen gevallen. Leuk in deze donkere dagen om weer lekker te profiteren van alle aanbiedingen.

Waar gaat u deze keer voor? Verse appelflappen, Turkse pasta, hachee vlees, mini loempia's, chocolade pietjes of het Zeeuwse Vispotje? DENK aan uw oude videobanden, vervang uw horlogebatterij, of laat nu voordelig uw ski/board onderhouden. Een geur naar keuze, luxe herenshorts, of toch maar een frisse seizoensbehandeling van Sothys? Laat uw uitgroei verven of uw kunstgebit reinigen. Het kan allemaal met de bon.  Downloaden gaat natuurlijk ook. Ga naar de knop Download flyer in de bovenbalk. Veel plezier en genot gewenst.

..................................................############.....................................................

maandag 3 oktober 2016

NIEUWE FLYER DONGEN GEEFT KORTING - oktober  2016

Afgelopen weekend is weer de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting in alle brievenbussen van Dongen gevallen. Leuk om na de vakantie weer lekker te profiteren van alle leuke aanbiedingen.

Waar gaat u deze keer voor? Verse chocoladebollen, pasteitjes, gehaktballen, Elstar appelen, of toch voor de boomschors chocolade? DENK aan uw ogen en doe de gratis EasyScan. Een mooie balkonbak, leuke beelden, of toch maar een herfst gezichtsbehandeling? Geniet van de Protecting Color Mask Behandeling of de mooie schoenen bij Lemmens. Het is nu tijd voor rolluiken, of vouwgordijnen! Het kan allemaal met de bon.  Downloaden gaat natuurlijk ook. Ga naar de knop Download flyer in de bovenbalk. Veel plezier en genot gewenst.

..................................................############.....................................................

woensdag 31 augustus 2016

NIEUWE FLYER DONGEN GEEFT KORTING - september  2016

Afgelopen weekend is weer de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting in alle brievenbussen van Dongen gevallen. Leuk om na de vakantie weer lekker te profiteren van alle leuke aanbiedingen.

Waar gaat u deze keer voor? verse chocoladebollen, Döner Kebab schotel, Dongens kippetje, Jumbo mosselen, of toch voor de nougatineblaadjes van chocolade? DENK aan uw lijf, en volg de Crossfit Uphold cursus of val af met Zumba dansen. Plant nu een kant-en-klaar haagje, laat uw carkit inbouwen of zorg voor uw parketvloer. Wees creatief met verf van Peeters! Korting op uw fietsaccessoires en drogisterij-artikelen? Het kan allemaal met de bon.  Downloaden gaat natuurlijk ook. Ga naar de knop Download flyer in de bovenbalk. Veel plezier en genot gewenst.

..................................................############.....................................................

 

 

 

woensdag 6 juli 2016

NIEUWE FLYER DONGEN GEEFT KORTING - Juli + Augustus 2016

Afgelopen weekend is weer de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting in alle brievenbussen van Dongen gevallen. Vanwege de vakantie nu 2 maanden geldig: juli + augustus 2016!

Waar gaat u deze keer voor? BBQ Worstjes, Baklava, Bonbons of lekkere Appelflappen? DENK aan uw reisverzekering, ga voor het zwemarrangement van De Vennen, bezoek de open tuindagen bij Kwekerij Zeelenberg, of krijg gratis schone handen met Sikkens verf van Peeters. Het kan allemaal met korting. Lingerie, nachtmode, badmode voor dames-heren-kids zijn met de verhuiskoopjes bij Pure Bodyfashion  een feest! Gebruik de bon. Downloaden gaat natuurlijk ook. Ga naar de knop Download flyer in de bovenbalk. Veel plezier en genot gewenst.

..................................................############.....................................................

 

Klik hier om een tekst te typen.

woensdag 1 juni 2016

NIEUWE FLYER DONGEN GEEFT KORTING - JUNI 2016

Afgelopen weekend is weer de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting voor juni 2016 in alle brievenbussen van Dongen gevallen. 

Leuke acties en mooie aanbiedingen. Wat vindt u van: Smaakburgers, lachende zonnebloemetjes chocolade, gebakken garnalen, of chocoladebollen. DENK aan uw reisverzekering en zonnebrand crème, ga met korting naar de kapper, betaal geen btw op uw lingerie, laat eindelijk uw oude videobanden omzetten naar DVD, neem die 20-rittenkaart van De Vennen, kies je zomerbloeiers zelf uit en pak die gratis kwaliteitskwast bij Peeters Verf en Wonen. Nieuw is lunchroom OTELLO, niet alleen voor heerlijke koffie maar ook voor o.a. vers gebrande noten! Het kan allemaal met korting. Gebruik de bon. Downloaden gaat natuurlijk ook. Hiernaast vindt u ook een extra link! Veel plezier en genot gewenst.

..................................................############.....................................................

RECTIFICATIE

Helaas is op de flyer van mei de voorzijde en de achterzijde van 't Smaakhuys slagerij & traiteur en Ho-Yuen Chinees Kantonees Specialiteiten afhaalcentrum verwisseld. Onze welgemene excuses hiervoor. Hieronder ziet u de juiste aanbieding bij de juiste winkel. Op de flyer (hiernaast) kunt u de complete versie GRATIS downloaden.

maandag 2 mei 2016

NIEUWE FLYER DONGEN GEEFT KORTING - Mei 2016

Afgelopen weekend is weer de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting voor mei 2016 in alle brievenbussen van Dongen gevallen. 

Leuke acties en mooie aanbiedingen. Wat vindt u van: Gemarineerde kip, chocolade krakelingen, Zeeuws Vispotje, of chocoladebollen. Koop een kant-en-klaar haagje, laat uw schoenen verzolen met gratis hakken, kies je hangfuchsia zelf uit en maak kans op een Gratis diner bij Brasserie de Drie Vissen bij 't Gordijnhuis. Het kan allemaal met korting.Downloaden gaat natuurlijk ook. Hiernaast vindt u ook een extra link! Veel plezier en genot gewenst.

..................................................############.....................................................

maandag 29 februari 2016

NIEUWE FLYER DONGEN GEEFT KORTING - MAART 2016

Afgelopen weekend is weer de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting voor maart 2016 in alle brievenbussen van Dongen gevallen. 

Leuke acties en mooie aanbiedingen. Wat vindt u van: Ben's gekruid gehakt, paaseitjes, Franse ovenschotel, loempia's of appelflappen in de aanbieding? NIEUW op de flyer zijn Ralf Kappers (Euro 5,00 knipkorting) en R.P.Q. Foto met 50% korting op een setje pasfoto's! Koop een boompje, laat uw kleren vertstellen, neem kamerhoge gordijnen, of geef je man een leuke pyjama of boxershort? Het kan allemaal met korting.Downloaden gaat natuurlijk ook. Hiernaast vindt u ook een extra link! Veel plezier en genot gewenst.

..................................................############.....................................................

 

maandag 1 februari 2016

NIEUWE FLYER DONGEN GEEFT KORTING - FEBRUARI 2016

Afgelopen weekend is weer de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting voor februari 2016 in alle brievenbussen van Dongen gevallen. Leuke acties en fantastische aanbiedingen. Wat vindt u van: Dampo hoestpastilles met korting, saucijzen en worstenbroodjes met 50% korting, lekker ribstuk, ambachtelijke loempia's en nougatineblaadjes? Om te smullen toch?  En het kan allemaal met korting met de bon. NIEUW zijn deze keer: Multi Turkse Supermarkt met 3 Gratis SOEPEN en Autofirst Dongen met een APK Keuring voor slechts Euro 15,-! En wat te zeggen over een gratis MIELE stofzuiger, een gratis Amsterdam penselenset, of 50% korting op een merkmontuur? Downloaden gaat natuurlijk ook. Hiernaast vindt u ook een extra link! Veel plezier en genot gewenst.

 

..................................................############.....................................................

maandag 4 januari 2016

NIEUWE FLYER DONGEN GEEFT KORTING - JANUARI 2016

Afgelopen weekend is weer de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting voor HET NIEUWE JAAR 2016 in alle brievenbussen van Dongen gevallen. Natuurlijk in JANUARI met leuke acties en aanbiedingen. DAT ZIJN WIJ AAN U VERPLICHT! Gehaktballen, visloempia's, Roerbakschotel, heerlijke bonbons en saucijzen of worstenbroodjes; keuze genoeg. En het kan allemaal met korting met de bon. NIEUW zijn deze keer: Danscenter Eurostyle met Zumbalessen en een minicursus, Titambire met prachtige beelden, Het ReisAtelier met een leuke shopperbag en CB Assurantiën met een gratis polischeck! Downloaden gaat natuurlijk ook, kunt u nog vaker de visloempia's halen bij Pieter.

 

..................................................############.....................................................

dinsdag 30 november 2015

NIEUWE FLYER DONGEN GEEFT KORTING - december 2015

Afgelopen weekend is weer de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting voor DECEMBER 2015 in alle brievenbussen van Dongen gevallen. Natuurlijk met leuke acties en aanbiedingen. Zeker voor de feestdagen dé gelegenheid om eens goedkoper te shoppen. Downloaden gaat natuurlijk ook!

 

..................................................############.....................................................

dinsdag 3 november 2015

NIEUWE FLYER DONGEN GEEFT KORTING - NOVEMBER 2015

Afgelopen weekend is weer de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting voor NOVEMBER 2015 in alle brievenbussen van Dongen gevallen. Natuurlijk met leuke acties en aanbiedingen. DAT ZIJN WIJ AAN U VERPLICHT! Verse worst, Döner Kebab schotel, Roerbakschotel, bokbier, chocoladebollen, garnalen of chocoladepietjes; keuze genoeg. En het kan allemaal met korting met de bon. NIEUW zijn deze keer: Bink & Beauty met een huidverbeterende kruidenpeelingactie, Euronics met een gratis 16GB USB Stick en Razzmatazz met € 5,00 korting! Downloaden gaat natuurlijk ook, kunt u nog vaker de chocoladebollen halen bij de Emté.

 

..................................................############.....................................................

donderdag, 1 oktober 2015 

NIEUWE FLYER DONGEN GEEFT KORTING - OKTOBER 2015

Afgelopen weekend is weer de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting voor oktober 2015 in alle brievenbussen van Dongen gevallen. Natuurlijk met leuke acties en aanbiedingen. Dat bent u van ons gewend! Hachee vlees, Neeltje Jans mosselen herfstblaadjes, appelflappen of 10 hapjes met chilisaus. Het kan allemaal met korting met de bon. NIEUW zijn deze keer: Schoonheids- en afslankstudio Esthégance met een Herfstgezichtsbehandeling, Rijschool 0162 met een gratis auto-theorieboek inclusief 10 online oefenexamens, Dikor stofferingen met 30% korting op het (her)stofferen van uw stoel of bank, Brocante Fabriek met 10% introductiekorting en Shoeby Dongen met 20% korting op alle accessoires en schoenen. Downloaden gaat natuurlijk ook, kunt u nog vaker de appelflappen halen bij de Emté.

..................................................############.....................................................

 

 

Klik hier om een tekst te typen.

dinsdag, 1 september 2015 

NIEUWE FLYER DONGEN GEEFT KORTING - SEPTEMBER 2015

Afgelopen weekend is weer de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting voor SEPTEMBER 2015 in alle brievenbussen van Dongen gevallen. Nieuwe acties voor na de VAKANTIE! Veel knipvoordeel! Wat vindt u van een Dongens kippetje, boomschors chocolade, schollen om te bakken of te stoven en de bekende kalfs of kip Kapsalon? Smullen toch? 2 Mooie orchideeën bij John Flora, goedkoop zonnen en wat te zeggen van een jaar lang Gratis Miele-wasmiddel! Het kan allemaal met de bon. Downloaden gaat natuurlijk ook, kunt u nog vaker de appelflappen halen bij de Emté.

..................................................############.....................................................

 

maandag, 29 juni 2015 

NIEUWE DUBBELE FLYER DONGEN GEEFT KORTING - JULI - AUGUSTUS 2015

Afgelopen weekend is weer de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting voor juli-augustus 2015 in alle brievenbussen van Dongen gevallen. Nieuwe acties, bijzondere acties en nog meer voordeel speciaal voor u! De flyer is 2 maanden geldig, dus voor of na uw vakantie kunt u nog steeds gebruik maken van veel knipvoordeel!


't Smaakhuys brengt komt met een BBQ actie, Emté met de bekende chocoladebollen, Bonbons enzo met Boulanger bonbons en John Flora geeft het 2e bos roosjes GRATIS. Laat gratis uw kunstgebit reinigen.  Damesnachtmode extra voordelig aan bij  Pure Bodyfashion. En wat te denken van de Zomeractie van TanCity!

Het kan allemaal met de bon. Nieuw op de bon zijn: Titambire met Kunst uit Zimbabwe. Hubo Aarts met GRATIS motor en De Vennen met een super zwemarrangement.  Gebruik de bon iedere keer weer! Succes verzekerd. Downloaden kan natuurlijk ook!

 

-----------------------------------------------------------------#######----------------------------------------------

 

 

maandag, 1 juni 2015 

NIEUWE FLYER DONGEN GEEFT KORTING - JUNI 2015

Afgelopen weekend is weer de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting voor juni 2015 in alle brievenbussen van Dongen gevallen. Nieuwe acties, bijzondere acties en nog meer voordeel speciaal voor u! 


't Smaakhuys brengt komt met Shoarma/Reepjesvlees, Pieter Pooyé met een Zeeuws Vispotje, Emté met sinaasappelsap, Bonbons enzo met chocolade tulpen, Dönet Center met pizza's en John Flora met een vaasjes trio. Laat gratis uw kunstgebit reinigen.  Nieuwe herenshorts extra voordelig aan bij  Pure Bodyfashion. En wat te denken van ZENTANGLE toolset, korting op de autowasstraat, leer - en textielreparaties, voordelige zonnebrand, of Euro 150,- retour bij een nieuwe inbouwafvasautomaat? 

Het kan allemaal met de bon. Nieuw op de bon zijn: Multifit Dongen, met gratis inschrijven + 7 dagen gratis Fitness. Van den Assum Opticiens geeft zelfs Euro 30,- korting op de totale zonnebrillen collectie. Gebruik de bon iedere keer weer! Succes verzekerd. Downloaden kan natuurlijk ook!

 

 

vrijdag, 1 mei 2015 

NIEUWE FLYER DONGEN GEEFT KORTING - MEI 2015

Komend weekend zal weer de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting voor mei 2015 in alle brievenbussen van Dongen gevallen. Nieuwe acties, lekkere acties en nog meer voordeel speciaal voor u! 
't Smaakhuys brengt komt met hamburgers, Pieter Pooyé met slibtongen,  Ho-Yuen met een snackpack loempia's, Emté met sinaasappelsap, Bonbons enzo met krakelingen en John Flora met een apart boeket in glazen vaas. Laat gratis uw kunstgebit reinigen.  Schaf de nieuwste badkleding extra voordelig aan bij  Pure Bodyfashion. En wat te denken van een vordelige grondverf, fraaie shutters, korting op autoreparaties en voordelige tassen, dames- en herenschoenen?  Het kan allemaal met de bon. Nieuw op de bon zijn: Döner Center Dongen, Barendse huishoudelijke apparatuur en Michiel Leder! Gebruik de bon iedere keer weer! Succes verzekerd. Downloaden kan natuurlijk ook!

 

================================================================

 

 

maandag, 30 MAART 2015 

NIEUWE FLYER DONGEN GEEFT KORTING - APRIL 2015

Afgelopen weekend is weer de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting voor april 2015 in alle brievenbussen van Dongen gevallen. Nieuwe acties, lekkere acties en nog meer voordeel speciaal voor u! 
't Smaakhuys brengt nu de Filet les Noisettes, Pieter Pooyé de Bouillabaisse schotel, de Hollandse schotel en de Grootmoeders schotel, Ho-Yuen de extra mini loempia's, Emté nogmaals de appelflappen, Bonbons enzo de vermaarde Chocolade Anemonen en John Flora een prachtige hortensia in mand! Laat gratis uw kunstgebit reinigen.  Altijd al uw eigen boom willen planten, dat kan nu bij Boomkwekerij de Jong. Eindelijk Chantelle en Passionata BH's extra voordelig; snel naar Pure Bodyfashion toe. En wat te denken van een gratis Amsterdam penselenset? Het tennisseizoen staat voor de deur: snel even  een blik met 4 tennisballen van Dunlop Fort voor maar € 12,95, of een nieuwe bespanning? Gratis een proefweekje fitness? Het kan allemaal met de bon. Nieuw bij Da Ingrid: Zarqa, met 20% korting. Jubileum voordeel bij Van den Assum Opticiens tot wel Euro 300,-. Haarstudio Astrella bestaat 21 april 2 jaar. Tijd voor een feestje en natuurlijk een antrekkelijke knipkorting. U bent van harte uitgenodigd op 21 april.  Gebruik de bon iedere keer weer! Succes verzekerd.

Let op: rectificatie:

 

Op de verspreide bonnen van april zijn de aanbiedingen van 't Smaakhuys, Pieter Pooyé, John Flora en Artic Dental verwisseld. ONZE WELGEMEENDE EXCUSES HIERVOOR. U kunt op deze pagina, of de download flyerpagina de juiste bon uitprinten

 

 

 

 

maandag, 2 MAART 2015 

NIEUWE FLYER DONGEN GEEFT KORTING - MAART 2015

Afgelopen weekend is weer de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting voor maart 2015 in alle brievenbussen van Dongen gevallen. Nieuwe acties, lekkere acties en nog veel meers. 
Ben's gekruid gehakt is een begrip in Dongen, roerbakschotel van Pieter Pooyé ook! Brabantse worstenbroodjes, gebakken garnalen, appelflappen of paaseitjes; wat een lekkers allemaal.  Gratis tand en tandvleescheck of laat gratis uw kunstgebit reinigen. Het kan allemaal met de bon. Altijd al uw eigen boom willen planten, dat kan nu bij Boomkwekerij de Jong. Eindelijk PrimaDonna lingerie extra voordelig; snel naar Pure Bodyfashion toe. En wat te denken van elke 5e meter kamerhoge Gordijnstof gratis? Het tennisseizoen staat voor de deur: snel even  een blik met 4 tennisballen van Dunlop Fort voor maar € 12,95, of een nieuwe bespanning? Succes verzekerd. Gebruik de bon iedere keer weer! 

NIEUW op de bon zijn dez maand de HoYuen, Revivre, Christ de Bakker, Boomkwekerij de Jong  en Mondzorg Hoofdstraat. Profiteer en geniet van alle acties. Ze zijn er voor u! Wel even uw bonnetje meenemen, of hier uitprinten.

 

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

 

maandag, 2 februari 2015 

NIEUWE FLYER DONGEN GEEFT KORTING - Februari 2015

Afgelopen weekend is weer de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting voor februari 2015 in alle brievenbussen van Dongen gevallen. Nieuwe acties, lekkere aanbiedingen en nog veel meers. 
Een heerlijke stampot, verse pasta met zalm en garnalen, heerlijke nogatineblaadjes, verse loempia's, of chocoladebollen? Laat nu uw schoenen repareren met korting, pak die korting op een Sport BH, of haal nu hoest of keelpastilles. Sikkens verf, een brander compleet gevuld met Scentips, of gratis APK? Laat uw kunstgebit gratis reinigen, ga voor definitief ontharen en wat te denken van een blik met 4 tennisballen van Dunlop Fort voor maar € 12,95? Succes verzekerd. Het kan allemaal met de bon.

NIEUW op de bon zijn dez maand de Razzmatazz, Bink & Beauty, Peeters verf en wonen, Loempia.nl, Autobedrijf Verharen & Wijnen en Schoenmakerij Henry Smans.  Profiteer en geniet van alle acties. Ze zijn er voor u! Wel even uw bonnetje meenemen, of hier uitprinten.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

maandag, 5 januari 2015 

NIEUWE FLYER DONGEN GEEFT KORTING - Januari 2015

Afgelopen weekend is weer de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting voor janauari 2015 in alle brievenbussen van Dongen gevallen. Nieuwe acties, lekkere aanbiedingen en nog veel meers. 
Begin het jaar goed met een Dongens Kippetje, kibbeling en haringen of heerlijke bonbons. Lekkere broden, super wijn of heerlijke chocoladebollen? Laat nu uw skikleding reinigen, dan bent u ruim op tijd voor de Carnavalsweek skiën. All in lidmaatschap bij De Vennen met gratis sporttas en bidon is met succes verlengd en zelfs gratis tot 1 maart.  Laat uw kunstgebit gratis reinigen. Succes verzekerd. Het kan allemaal met de bon. Speciaal voor de buitensport komt mijnsportspullen.nl met Winterhandschoenen voor een weggeefprijs! Pure Bodyfashion heeft nu erg veel korting; uitzoeken maar. 

NIEUW op de bon zijn dit jaar de EMTé, Bloembinderij John Flora  en Rovin wijn en dranken.  Profiteer en geniet van alle acties. Ze zijn er voor u! Wel even uw bonnetje meenemen, of hier uitprinten.

 

maandag, 1 december 2014

NIEUWE FLYER DONGEN GEEFT KORTING - DECEMBER 2014

Afgelopen weekend is weer de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting voor DECEMBER 2014 in alle brievenbussen van Dongen gevallen. Leuke acties, lekkere aanbiedingen en nog veel meers.  Wat denkt u van lekker ribstuk, mini loempia's, sint en kerst schnitten, chocolade hulstblaadjes, of een visschotel met paling, zalm, forel, haring, garnalen en makreel?  Laat uw kostuum reinigen, dan wordt uw overhemd of strapdas gratis gedaan! All in lidmaatschap bij De Vennen met gratis sporttas en bidon is met succes verlengd.  Laat uw kunstgebit gratis reinigen. Succes verzekerd. Het kan allemaal met de bon. Cacharel Parfum is nu wel heel aantrekkelijk bij DA Ingrid, knippen kost nu nog maar € 10,- en de man gaat zeker slapen in de nachtmode van Pure Bodyfashion met veel korting. Nieuwe schoenen + € 5,- korting of scoor een leuk cadeautje bij Dolavie. Tot slot ben u allen uitgenodigd om op 13 december tijdens de kerstmarkt GRATIS GLÜHWEIN te drinken bij FINIS BLOEMISTERIJ! Na heel veel jaar gaan zij de deuren op 1 januari sluiten. Kunt u meteen profiteren van alle leuke cadeaus die in de winkel styaan. Wel even uw bonnetje meenemen, of hier uitprinten. Profiteer en geniet van alle acties. Ze zijn er voor u! 

------------------------------------------------------------------

maandag, 3 november 2014

NIEUWE FLYER DONGEN GEEFT KORTING - NOVEMBER 2014

Afgelopen weekend is weer de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting voor NOVEMBER 2014 in alle brievenbussen van Dongen gevallen. Profiteer van de acties en aanbiedingen die de ondernemers voor u hebben bedacht. Wat dacht u van heerlijke bonbons , verse worst, mini loempia's, roomboter amandel staven, of verse haringen?  Uw winterjas vergeten te laten reinigen, nu kan het met 10% korting.   Alle onderhoudsproducten voor de vloer nu 21% Korting!  All in lidmaatschap bij De Vennen met gratis sporttas en bidon.  Laat uw kunstgebit gratis reinigen. Succes verzekerd. Het kan allemaal met de bon.En wat denkt u van een etentje bij Brasserie de Drie Vissen. Na afloop laat u de ingevulde bon achter en wie weet wint u wel een gratis diner voor 4 personen! Tip voor de laatste 2 donkere maanden: 6-pack Budels Bier; 6 halen, maar 4 betalen.  Nieuw Zijn Parkethuis De Keizer, kapsalon Knip me K(n)ap en Biemans Totaalonderhoud. En wie wilt er nou niet verrast worden met een mooie Amaryllis? Profiteer en geniet van alle acties. Ze zijn er voor u! 

 

------------------------------------------------------

dinsdag 30 september2014

NIEUWE FLYER DONGEN GEEFT KORTINGOKTOBER 2014

Afgelopen weekend is weer de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting voor oktober 2014 in alle brievenbussen van Dongen gevallen. Dit keer weer fraaie acties en aanbiedingen die de ondernemers voor u hebben bedacht. Wat dacht u van heerlijke chocolade herfstuilen, luxe hapjes met chilisaus, haringen en wraps, Mocca progrestaart of hachee vlees?  Uw leer en suède laten reinigen, of een bosje Freesia's voor op tafel? Het kan allemaal met de bon.  Alle lekkere geurtjes zijn in de aanbieding bij DA Ingrid. Laat uw kunstgebit gratis reinigen, koop nu voordelig uw nieuwe schoenen, of ontvang korting op uw nieuwe kleren? Succes verzekerd. Tip voor uw interieur: elk 4E Luxaflex product Gratis! De Vennen heeft een bijzonder all-in jaarlidmaatschap! Feest is er nog steeds bij Pure Bodyfashion: 5-jarig bestaan en Euro 10,- korting op een 2-pack herenshorts! Profiteer en geniet van alle acties. Ze zijn er voor u! 

                                                                         

Let op: Vanaf 13 oktober 2014 zijn wij verhuisd naar een nieuwe locatie: Het BusinessPoint Dongen, Lage Ham 190-192, 5102 AE Dongen.

 ------------------------------------------------------------------------------------

maandag 1 september2014

NIEUWE FLYER DONGEN GEEFT KORTING - SEPTEMBER 2014

Afgelopen weekend is weer de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting voor september 2014 in alle brievenbussen van Dongen gevallen. Profiteer van de acties en aanbiedingen die de ondernemers voor u hebben bedacht. Wat dacht u van heerlijke bonbons , gehakt, vlaaien, of verse sliptong?  Uw leer en suède laten reinigen, of mooie Anthurium bloemen voor op tafel? Het kan allemaal met de bon.  Klik-laminaat is in de aanbieding, Try Out abonnement fitness bij Jeffrey's health & Fitness?  Laat uw kunstgebit gratis reinigen, koop nu uw nieuwe schoenen, of gaat u voor een parelarmbandje met een zilveren mama-hartje? Succes verzekerd. Tip voor uw vuile vloerbedekking: laat deze nu professioneel reinigen. 't Gordijncentrum heeft een bijzondere collectie raamdecoratie met Korting! Feest is er bij Pure Bodyfashion: 5-jarig bestaan en Euro 10,- korting! Profiteer en geniet van alle acties. Ze zijn er voor u! 

 ------------------------------------------------------------------------------------

Dinsdag 1 juli  2014

NIEUWE FLYER DONGEN GEEFT KORTING - Juli en Augustus 2014

Afgelopen weekend is weer de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting voor juli en augustus 2014 in alle brievenbussen van Dongen gevallen. Vanwege de naderende vakantie is deze bon zowel in de maanden juli als augustus geldig bij alle deelnemende ondernemers. Dat wordt weer genieten en profiteren van de zomeracties en aanbiedingen die de ondernemers voor u hebben bedacht. Wat dacht u van heerlijke ZOMER CHOCOLADE , BBQ Spiezen, Witte Puntjes, of een compleet BBQ pakket?  Uw dekbed, dekens of slaapzak laten reinigen, of mooie planten voor op tafel? Het kan allemaal met de bon.  De Anti-mug producten zijn in de aanbieding, gratis golfballen bij Hans Lemmens Golfopruiming?  Laat uw kunstgebit gratis reinigen, lekker kleurtje opdoen bij TanCity, of gaat u uitgebreid kopje-onder in het zwembad van De Vennen? Succes verzekerd. Tip voor de geslaagden: ART 4 Slot nu voor slechts Euro 20,- bij Jansen Scooters. Astrella Haarstudio zorgt ervoor dat na een behandeling een bus Volume Hairspray mee kan op vakantie. Profiteer en geniet van alle zomeracties. Ze zijn er voor u! O ja, wat te denken van de nieuwe collectie Boxsprings en matrassen in de Testshowroom van Sweet Dreams! Gegarandeerd binnen 14 dagen bij u thuis geleverd. . .

 ------------------------------------------------------------------------------------

 

maandag 2 juni 2014

 NIEUWE FLYER DONGEN GEEFT KORTING - Juni 2014

Afgelopen weekend is weer de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting voor juni 2014 in alle brievenbussen van Dongen gevallen. Dat wordt weer genieten en profiteren van de zomeracties en aanbiedingen die de ondernemers voor u hebben bedacht. Wat dacht u van heerlijke WK CHOCOLADE , RIJSTCRACKERS, SMAAKBURGERS, VLAAIEN en VERSE KIBBELING?  Uw pantalon weer laten reinigen, of mooie roosjes voor op tafel? Het kan allemaal met de bon.  De Helioform zomercollectie is in de aanbieding, gratis golfballen bij Hans Lemmens Golfopruiming?  Laat uw kunstgebit gratis reinigen, lekker kleurtje opdoen bij TanCity, of iets lekkers na het zwemmen bij De Vennen? Succes verzekerd. Vaderdagtip: World Cup 2014 boxer + free T-Shirt! Betsie Cloin zorgt ervoor dat uw fotocamera weer optimaal is met een vakantie check. Profiteer en geniet van alle zomeracties. Ze zijn er voor u!

 

maandag 28 april 2014

NA KONINGSDAG DE NIEUWE FLYER DONGEN GEEFT KORTING - MEI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Afgelopen weekend is weer de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting voor mei 2014 in alle brievenbussen van Dongen vallen. Dat wordt weer genieten en profiteren van de voorjaarsacties en aanbiedingen die de ondernemers voor u hebben bedacht. Wat denkt u van heerlijke CHOCOLADE ANEMONEN, MINI LOEMPIA'S, GEMARINEERDE KIP EN DONGENS KIPPETJE, VERSE AARDBEIEN, KABELJAUW, HEILBOT, ROODBAARS of heerlijke APPELVLAPPEN?  Uw (WINTER) MANTEL weer laten reinigen, of € 7,50 korting op de badmodecollectie? Het kan allemaal met de bon.  De Freesia's met groen zijn weer in de aanbieding, 20% korting op binnenzonwering?  Laat uw kunstgebit gratis reinigen, of slank de zomer in met een zomerlidmaatschap fitness bij De Vennen? Succes verzekerd. We hebben weer 2 'oudgedienden'  deze keer mogen verwelkomen:  De Goeije Kroon en PUUR BBQ. Ook 2 nieuwe deelnemers. Dolavie, cadeaus & mode heeft nu wel heel aantrekkelijke vaasjes in de aanbieding. Is uw fiets kapot, maar komt u slecht uw huis uit. Laat dan FietsFix Dongen langskomen, dé mobiele fietsenmaker van Dongen! Profiteer en geniet van alle voorjaarsacties. Ze zijn er voor u!

maandag 31 maart 2014

VOORJAAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Afgelopen weekend is weer de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting voor APRIL 2014 in alle brievenbussen van Dongen vallen. Dat wordt weer genieten en profiteren van de voorjaarsacties en aanbiedingen die de ondernemers voor u hebben bedacht. Wat denkt u van heerlijke paaseitjes, verse forel, entrecote, of gebakken garnalen?  Uw gordijnen of tapijten weer laten reinigen, of 10% mouwenkorting incasseren op de kinderkleding van 2 Cousins? Het kan allemaal met de bon.  De gerbra's zijn weer in de aanbieding, 2e potje jam voor de halve prijs? Laat uw kunstgebit gratis reinigen, slank de zomer in bij De Vennen, of pak die euro 7,50 korting op luxe herenshorts. Succes verzekerd. Bakker Christ, die vorige maand de worstenbroodjes uitdeelde komt in april  met een boerenbroden actie.We hebben weer 2 'oudgedienden'  keer mogen verwelkomen:  Berg & Berg Haarbosch en Hubo Aarts. Profiteer en geniet van alle voorjaarsacties. Ze zijn er voor u!

Nominatie voor flyer DONGEN GEEFT KORTING!

DONGEN GEEFT KORTING is genomineerd voor De Beste Folder Awards 2014 regionaal. Daar zijn wij natuurlijk erg trots op. Inmiddels zijn er al 16 flyers met ieder 15 TOPAANBIEDINGEN verspreid in heel Dongen en de Dongenaren maken er ook steeds meer gebruik van.

 Leuker is natuurlijk om de AWARD ook te winnen. Dat kan alleen met jullie hulp.

Ga naar de site: www.debestefolder.nl en geef je stem aan DONGEN GEEFT KORTING.

 En…………………….. wie weet win je ook nog een fantastische iPAD!

 http://www.debestefolder.nl 

Stemmen kan vanaf 5 maart t/m 14 april

zaterdag 1 maart 2014

ALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAF !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komend weekend zal alweer voor de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting voor MAART 2014 in alle brievenbussen van Dongen vallen. Dat wordt weer genieten en profiteren van de acties en aanbiedingen die de ondernemers voor u hebben bedacht. Wat denkt u van heerlijke krakelingen, verse sushi, gerookte makreel, of gekruid gehakt?  Uw skikleding weer laten reinigen, of 10% korting incasseren op zomerjassen? Het kan allemaal met de bon.  De 10 rittenkaart voor uw hond wordt aangevuld met Katten-service? Laat uw kunstgebit gratis reinigen, neem een proefles bij De Vennen, of geef uw kind de mode van Claesen's. Succes verzekerd. Bakker Christ, die maand meer dan 800 vlaaien uitdeelde in februari komt nu met een worstenbroodjesactie!

We hebben 3 nieuwe ondernemers dit keer mogen verwelkomen:  Jansen Scooters, 2 Cousins baby & kinderkleding en Ho-Yuen Chinees Kantonees Specialiteiten afhaalcentrum. Eindelijk zijn ze er dan met SUSHI. Eet smakelijk!

 

 

 

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

12 februari 2014

Ja............. de paraplu's van Chantelle lingerie zijn binnen bij PURE BODYFASHION!

Koop nu een Chantelle BH in ivoor of zwart en deze fraaie paraplu t.w.v. Euro 39,95 is helemaal voor u, GRATIS!

 

                                            

---------------------------------------------------------------------------------------- 

vrijdag 1 februari 2014

Komend weekend zal alweer voor de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting voor Februari 2014 in alle brievenbussen van Dongen vallen. Dat wordt weer genieten en profiteren van de acties en aanbiedingen die de ondernemers voor u hebben bedacht. Wat denkt u van heerlijke gehaktballen, loempia's, pangasiusfilets, Valentijn chocolade of een vlaai?  Uw kostuum laten reinigen, of 51% korting incasseren op modieuze schoenen? Het kan allemaal met de bon.  De10 rittenkaart voor uw hond is met succes verlengd? Op het Bed van de MAAND februari bij Sweet Dreams moet u even gaan liggen. Succes verzekerd. We hebben 3 nieuwe ondernemers dit keer mogen verwelkomen: Bakker Christ, die u deze maand trakteert op een EXTRA vlaai, Jeffrey's Health & Fitnesscenter, waar u één maand gratis mag fitnessen en Loempia.nl, de bekende Loempia-bus die elke vrijdag en zaterdag naast de EMTé op het Looiershof staat!
Helaas komt DE LUXEPARAPLU CADEAU t.w.v. Euro 39,95 bij Pure Bodyfashion niet helemaal uit de verf op de bon, maar bij aankoop van een Chantelle BH in ivoor en zwart is hij van u!!!

vrijdag 27 december2013

Komend weekend zal alweer voor de nieuwe flyer DONGEN geeft Korting voor januari 2014 in alle brievenbussen van Dongen vallen. Dat wordt weer genieten en profiteren van de acties en aanbiedingen die de ondernemers voor u hebben bedacht. Wat denkt u van heerlijke halskarbonades, saucijzenbroodjes of visnoedels?. OPtijd uw skikleding laten reinigen, een nieuw dekbedovertrek met 2 Gratis kussens. Het kan allemaal met de bon. Slank en fit het jaar in met de Milon Cirkel? En wat te zeggen van een 10 rittenkaart voor uw hond? Natuurlijk korting op de schoen, heren en lingeriemode in 2104. Wegens SUCCES vorig jaar is de bolbloemen in pot bij Finis Bloembinderij weer terug! Dat geldt ook voor de heerlijke bonbons bij Bonbons enzo... Op zaterdag 11 januari 2014 is het feest bij de Wereldwinkel: 25 jaar jubileum met 25% KORTING!
We hebben 3 nieuwe ondernemers dit keer mogen verwelkomen: Stomatiek Dongen, die het hele jaar door u op bijzondere acties gaat trakteren, FetchNgo, de hondenuitlaatservice voor Dongen en Sweet Dreams, bedden en matrassen. 

U kunt natuurlijk ook de bon via deze site uitprinten en inleveren bij de deelnemende bedrijven. En mist u een bepaalde aanbieding, aarzel dan niet en reageer via het contactformulier. Wie weet vindt u uw eigen idee dan in 2014 terug!

---------------****************------------------------*******************----------------------------

vrijdag 29 november 2013

Komend weekend zal alweer voor de 14e keer de flyer DONGEN geeft Korting in alle brievenbussen van Dongen vallen. De geldigheid is voor de hele feestmaand december. Dat wordt weer genieten en profiteren van de acties en aanbiedingen die de ondernemers voor u hebben bedacht. Wat denkt u van een een gemakkelijke roerbakschotel met diverse visfilets en groente. Of een gezellige kerstcake, zoete topolijven, verse worst, of zalige hulstblaadjes. Dat wordt zeker smullen. Sportief zwemmen in de Vennen, een fris en schoon kunstgebit, 'kekke' boxershorts, of een luchtje van Gloria Vanderbilt? En natuurlijk kunnen de leuke engeltjes van de Wereldwinkel en de rode Kerststerren van Finis Bloemisterij NIET ontbreken in u huis. 
We hebben 2 nieuwe ondernemers dit keer mogen verwelkomen: De Hollandsche Gebakskraam, die elk jaar op de parkeerplaats NAAST de Aldi staat! Een knap mens die oliebollen of andere lekkernijen kan laten staan. Van harte aanbevolden is de informatieavond van Egel Weerbaarheid in de Cammeleur met als titel: Hoe stevig sta jij in je schoenen?

U kunt natuurlijk ook de bon via deze site uitprinten en inleveren bij de deelnemende bedrijven. En mist u een bepaalde aanbieding, aarzel dan niet en reageer via het contactformulier. Wie weet vindt u uw eigen idee dan in 2014 terug!

maandag 4 november 2013

Afgelopen weekend 2 en 3 november is alweer voor de 13e keer de flyer DONGEN geeft Korting in alle brievenbussen van Dongen verschenen. De geldigheid is voor de hele maand november. Dat wordt weer genieten en profiteren van de acties en aanbiedingen die de ondernemers voor u hebben bedacht. Wat denkt u van een smaakvolle hapjesschaal voor de feestdagen, roomboter amandelstaaf, Oma's sudderlappen, kibbeling, krakelingen, of een zakje echte Looiersmix! Lekker naar de zonnebank, knippen voor slechts euro 10,-, Hot Yoga of een prachtige Amaryllis? Wie geeft u een Boeddha beeldje, of verwent u met een Lancaster-product?
We hebben 2 nieuwe ondernemers dit keer mogen verwelkomen: Dongen Culinair en Mobile-Repair Dongen!
U kunt natuurlijk ook de bon via deze site uitprinten en inleveren bij de deelnemende bedrijven. En mist u een bepaalde aanbieding, aarzel dan niet en reageer via het contactformulier. Wie weet vindt u uw eigen idee dan in december terug!

 

Dinsdag 2 oktober 2013

De nieuwe flyer Dongen geeft Korting voor OKTOBER is afgelopen weekend weer verspreid. Vol met nieuwe aanbiedingen en acties. Ga naar Jansen Scooters voor een fantastische toffe scooter. Bij afhaalcentrum Ho-Yuen lekkere mini loempia's.  Nieuwe banden voor de auto nodig, bij Stoomberg Ford maken ze het u wel heel gemakkelijk: 2e band halve prijs. Oktober biermaand begint bij drankenhandel Albert Schuermans met wel heel lekker Budels bier. Liever korting op entree voor het zwembad? Verse schol, varkensschnitzels of een appelkruimelvlaai? U zegt het maar, ze doen allemaal mee met een leuke actie. verwen uw vrouw (of uzelf) met de nieuwe geur van Calvin Klein, geef je moeder een bos freesia's, smul van de herfsblaadjes van chocolade en les je dorst met een originele Dopper! Gun u zelf voordelig lingerie of verfraai je huis met extra voordelige raamdecoratie. En wat te denken van op maat gemaakte rolluiken voor zo'n lage prijs? Het kan allemaal met de Dongen geeft Korting bon. U kunt ook de bonnen uitprinten voor nog meer koopplezier. Heel veel succes ermee! En ........................ mist u nou een winkel of een bepaalde aanbieding waar u eigenlijk al maanden naar uitkijkt? Geef het dan door via deze site en wie weet wordt u al in november op uw wenken bediend. Veel plezier en genot gewenst.

                                                                                                                                       Rob A. Crans

 

 

----------------------------------------- ************************ ----------------------------------- 

 

5 september 2013 RECTIFICATIE

Per abuis zijn op de septemberflyer bij Berg & Berg Haarbosch de voorwaarden voor de gratis DINERCHEQUE niet goed afgedrukt. Onze excuses hiervoor.

De juiste aanbieding vindt u hieronder.

 +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tegen inlevering van deze bon:

GRATIS DINERCHEQUE

                T.W.V. € 25,-   (bij besteding vanaf € 250,-)

                T.W.V. € 35,-   (bij besteding vanaf € 350,-)

                T.W.V. € 50,-   (bij besteding vanaf € 500,-)

 Actie alleen geldig bij bestelling in september 2013

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

2 SEPTEMBER 2013

De nieuwe flyer Dongen geeft Korting voor september is inmiddels weer verspreid. Vol met nieuwe, verrassende aanbiedingen en acties. En weer met nieuwe winkels en ondernemingen. De Wereldwinkel Dongen is zeker een bezoek waard. Op sportief vlak kunt u nu voordelig fitnessen. Grote potchrysanten staan alweer voor u klaar bij Finis. Ook Dafnono Kidswear heeft de Dongense flyer gevonden en komen direct met een aantrekkelijke aanbieding op winterjassen. Ga naar Berg & Berg Haarbosch en ontvang uw dinercheque. En wat te denken van een Hacheevlees, heerlijke appelvlappen of toch maar roerbakgarnalen en heilbotfilet? Het kan allemaal met de Dongen geeft Korting bon. U kunt ook de bonnen uitprinten, of kopiëren voor nog meer koopplezier. Heel veel succes ermee!

 

  

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

7 augustus 2013

De nieuwe flyer Dongen geeft Korting voor augustus is inmiddels weer verspreid. Vol met nieuwe aanbiedingen en acties. En verrassend veel nieuwe winkels en ondernemingen. Brasserie De Drie Vissen is zeker een bezoek waard. OP sportief vlak kunt u nu voordelig aquasporten, bootcampen of gratis golfballen slaan. Ook de Jumbo Jos Sengers en DA drogisterij & Parfumerie INGRID hebben de Dongense flyer gevonden en komen direct met een aantrekkelijke aanbieding. Ga naar Deveci Hairstyling en laat uw uitgroei voordelig verven. En wat te denken van een Dongens Kippetje, een geheel verzorgde Barbecue of toch maar korting op mooie zomerschoenen? Het kan allemaal met de Dongen geeft Korting bon. U kunt ook de bonnen uitprinten voor nog meer koopplezier. Heel veel succes ermee!

 

Maandag 1 juli 2013

De nieuwe flyer Dongen geeft Korting voor juli is afgelopen weekend weer verspreid. Vol met nieuwe aanbiedingen en acties. Ga naar de nieuwe haarstudio Astrella voor een fantastische kleurbehandeling. Wordt de zon u teveel, dan heeft Hubo Aarts fantastische schaduwdoeken. Liever een nieuwe fiets of een slanker figuur? En wat te denken van een geheel verzorgde Barbecue of toch maar korting op mooie zomerschoenen? Het kan allemaal met de Dongen geeft Korting bon. En wilt u echt verkoeling, lever dan de bon in bij Zwembad De Vennen. U kunt ook de bonnen uitprinten voor nog meer koopplezier. Heel veel succes ermee!

 

------------------------------------------------------------------------------

Maandag 3 juni 2013

Ja, het is weer gelukt. De nieuwe flyer Dongen geeft Korting voor juni is afgelopen weekend weer verspreid. Zomers getint met zomerse aanbiedingen en acties. Heeft u een dakkoffer nodig voor de vakantie, of wilt u uw auto een zomer-vakantie inspectie geven? Wilt u een verzorgde barbecue thuis laten bezorgen, of een lekkere Slush Puppie na de zonnebank? Zeeuwse bolussen, Dongenaartjes, Nespresso koffie met bonbon of heerlijk aardbeien? het kan allemaal met de Dongen geeft Korting bon. En wat te denken van vlijtige liesjes, een fish spa, korting op de gehele collectie schoenmode, heren nacht- en badmode, of damesmode van Yoek. tot slot kunt u nu voordelig uw raamdecoratie aanschaffen en.................................. een kinderfeestje wordt een onvergetelijke belevenis bij 2kinderhandjes.nl. Lever de bon in bij de desbetreffende winkels, of print hem uit. Heel veel plezier ermee!

----------------------------------------------------------------------------------------  

Vrijdag 26 april 2013

Komend weekend 27, 28 en 29 april zal voor de ZESDE keer de flyer Dongen geeft Korting in alle brievenbussen van Dongen verschijnen. Dat wordt weer genieten en profiteren van de acties en aanbiedingen die de Dongense ondernemers voor u hebben bedacht. Wat denkt u van een smaakvol 3-gangen ASPERGEMENU, of een 30 minuten voetenbad bij Fish Spa. Bloemflikken om je vingers bij af te likken, of kiest u voor Fit de Zomer in?
We hebben 4 nieuwe ondernemers dit keer mogen verwelkomen: Deveci Hairstyling, Bakkerij Pim Filius, Studio Radiance en Fish Spa Dongen. U kunt natuurlijk ook de bon via deze site uitprinten en inleveren bij de deelnemende bedrijven. En mist u een bepaalde aanbieding, aarzel dan niet en reageer via het contactformulier. Wie weet vindt u uw eigen idee dan volgende maand terug!

------------------------------------------------------------------------------

Dongen Geeft Korting Flyer APRIL 2013 is weer uit!

Rond het Paasweekend is alweer de 5e flyer van Dongen geeft Korting verschenen. Huis-aan-huis in geheel Dongen. Wederom weer super leuke acties en aanbiedingen met 4 nieuwe ondernemers: 't Gordijnhuis, Chinees Indische Restaurant Nieuw China, Car Wash Dongen en Atelier 2 kinderhandjes. Maak gebruik van de gratis bonnen, lever ze in en profiteer mee.

Mist u nu een ondernemer, geef dit dan ook door middels onze site. Mist u een bepaalde actie/aanbieding, dan kunt u dit ook kenbaar maken via het contactformulier. Wie weet is uw idee dan op de nieuwe flyer in mei al werkelijkheid.

-------------------------------------------------------------------------------

Donderdag 28 februari 2012

We staan weer aan de vooravond van alweer de 4e flyer van Dongen geeft Korting. Op zaterdag/zondag/maandag 2,3,4 maart zullen ze weer huis-aan-huis verspreid worden in geheel Dongen.
Nieuwe deelnemers zijn dit keer: Attrattiva Schoonheidsstyling, Pieter Pooyé Visspecialiteiten, Bakker Christ, Kaasland Dongen, De Bourgondiër en Het Stoffenpalet. Let op de deurpoosters voor de leuke aanbiedingen en knip de kortingsbonnen uit. Er zit altijd wel een interessante, lekkere, originele, of ontspannen verrassing voor u bij!

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Vrijdag 1 februari 2013

Zaterdag, zondag en maandag 2,3 en 4 februari zal voor de 3e keer bij iedereen in Dongen de flyer DONGEN geeft KORTING in de bus vallen. Leuke acties, speciale aanbiedingen, fantastische kortingen. Wees slim en maak gebruik van deze krotingsbonnen. Knip ze uit, neem ze mee naar de winkel en profiteer van de mooie acties. En bent u de bon kwijt, dan kunt u heel eenvoudig op deze site onder het kopje "Download Flyer" een nieuwe uitprinten.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

nieuws

Zaterdag 29 december 2012

Hij kan vallen. Ieder moment van dit weekend zal de tweede flyer van DONGEN GEEFT KORTING bij iedereen uit Dongen in de brievenbus vallen. Wederom weer met 15 ondernemers die leuke acties en interessante kortingen hebben bedacht voor u als inwoner van Dongen. Maak er gebruik van en profiteer mee. Knip de bon uit en lever deze in. Gegarandeerd succes!

Heeft u zelf ook een idee wat op de volgende DONGEN GEEFT KORTING FLYER vermeld zou kunnen worden, aarzel dan niet en geeft dit door via het contactformulier op deze site. Wie weet vindt u dan uw eigen wensactie op de volgende flyer.

------------------------------------------------------------------------------------

Donderdag 29 november 2012

De allereerste flyer van Dongen geeft Korting is nu al een succes.
Veel inwoners van Dongen hebben het voordeel ingezien van deze kortingscoupons en daadwerkelijk ook ingewisseld bij de ondernemers. Reden voor ons om de 2e Dongen geeft Korting flyer net voor OUD en NIEUW uit te geven in het weekend van 29 en 30 december 2012!

Zoekt u nog een leuke aanbieding of heeft u een idee wie en/of wat er op de kortingsflyer naar voren moet komen? Geef dit dan door via het contactformulier op deze site en wie weet krijgt uw idee een vervolg!

------------------------------------------------------------------------------------------

DGK_Pure_nov12.pdf
PDF – 441.1 KB 117 downloads

Vrijdag 2 november 2012

Na een grondige voorbereiding op de eerste DONGEN geeft KORTING flyer is de allereerste deelnemer op de flyer bekend:


PURE BODYFASHION uit Dongen. Gefeliciteerd Claudia!
20% korting op de nachtmodecollectie voor heren en kinderen; dat wordt zeker een feest.